![]() |
12 Lik Kara Sevda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 12 Lik Kara Sevdasenelerden 1986 güneydoğudan bir bebek dünyaya geliyor şirin bir bebek geleceğini bilmeden gelen yavrucak başına neler geleceğinden habersizdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hz ömerin adaletiyle ismini ömer koymuşlardı birde yanına faruk ismi ömer faruktu bir çok engeli aştı ozamanlar küçüktü amcası vardır geleceğin yiğitlerinden yapmak ister onu geleceğin kabadayılarından cocukluk yaşamadı misketlerle oynarken amcasına yakalanır amcasıda misketleri mezarlığa fırlatırdı kalbi kırılırdı ama içini dökemezdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ne işin var burda kimi bekliyon - seni bekliyom sana bir şey diyecemde - söyle dinliyom yok git yemeğini ye gel öyle derim aç kalma benim yüzümden sevdalısına kıyamaz yemek yemesini ister ilk önce iştahı kaçmasın aç kalmasın diye düşünceler sarmasın diye ve kız iner - seni dinliyom - dağlı ben seni -evet - ben seni tamam anladım ama aramızda kalsın der ve gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|