Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aramak

Aramak

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aramak

Ömür boyunca aramak Yalnız seni aramak Paslı teneke kutularda, küf kokan dolaplarda, çerçevelerde, tenhalarda, sonra vapurlarda, trenlerde hep seni aramak Belki bu şehirde değilsin Ne çıkar? Seni arıyorum ya Belki de aynı sokakta evlerimiz, sabahları beni görüyorsun işime giderken Sonra akşamı bekliyorsun, alacakaranlığı… Beni bekliyorsun ya da bir başkasını, bir başkasını

Hiç gel demeyeceğim sana Aramak neredeyse ben oradayım Ayaklarım ne güne duruyor? Yok yok birden karşıma çıkma Kaç, saklan Seni aramak istiyorum

Git bu şehirden haydi git Dağlara çık, o uzak dağlara Rüzgârların krallığında hüküm sür Baktın ki oraya da geldim yine kaç Başını al, açıl denizlere Gemilerin en güzeli, en büyüğü dilediğin limana götürmeli seni, dilediğin yerde demir atmalı Ben küçük bir balıkçı kayığı ile peşinden gelsem yeter Seni arıyorum ya!

Bir yıl, beş yıl, on yıl değil; beşikten mezara kadar aramalı insan, ama ne aradığını bilmeli Yaklaşıp uzaklaşmalı aradığından Okyanus dalgaları üstünden bir küçük tekne gibi alçalıp yükselmeli Yalınayak koşmalı yollarda, ayaklarını sivri taşlar kesip kanatmalı Çöllerden geçmeli yolu, yanmalı, kavrulmalı Sonra gözün alabildiğine ak, soğuk ülkelere düşmeli Buzlar kırılmalı ayaklarının altında, üstüne kar yağmalı

Bir gün bulacaksam bile parça parça bulmalıyım seni Ayaklarını Afrika’dan getirip bir kâğıt üzerine yapıştırmalıyım, saçların Sibirya’da olmalı, dudakların Çin’de Gözlerin Hindistan’da bir mabudun gözleri olmalı, ellerin İtalya’da bir heykelin elleri Bulsam da seni parça parça bulmalıyım

Yine de bir yerin eksik kalmalı

Yeniden yollara düşmeliyim, onu aramalıyım

Ve tam seni tamamladığım anda ölmeliyim

Ümit Yaşar Oğuzcan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com