![]() |
Gizli Bir Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gizli Bir MektupNe seni unutabiliyorum Nede senden kalanları* Başımın içinde bir ur gibi büyüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Unutamamanın Bu kadar ezici kahredici olduğunu bilmezdim* her yerde* her zaman benimle birliktesin* işin kötüsü herşeyde seni hatırlıyorum ![]() Yanlızlığımda ise sesin kulaklarımda* avuçlarının sıcaklını hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni unutmadığını* hala sevdiğini bilsem herşeye katlanırdım ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmek bir bakıma unutmamaya mahkum olmaktır ![]() ![]() ![]() Sevilmemişsek; birde unutulmaya mahkum oluşumuz var en hazini ![]() insan* unutabildiği kadar güçlüyse ; unutamadığı ölcüde yıkık ve ezik kalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gün oluyor seni unutabilmek için bu şehirden çok uzaklara gitmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gün oluyor anlıyorum senden ve bu şehirden kaçmanın faydasızlığını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ; UNUTABİLDİGİM GÜN YENİDEN VE DAHA ÇOK SEVMEYE BAŞLAYACAĞIM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|