![]() |
Uymadım Hayatımın Yazım Kurallarına |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uymadım Hayatımın Yazım KurallarınaÜç noktalar ( ![]() ![]() ![]() Soru işaretleri (?) Ünlemler (!) Belki de sadece nokta ( ![]() Ardarda virgüller (,) İç içe parantezler (()) Tırnak içinde konuşmalar (“”) Açıklama yapmaya izin vermeyen iki noktalar ( :: ) Nedenleri açıklamaya çalışan noktalı virgüller ( ;; ) Kesme işaretleri ( ‘ ) Büyük harfler Küçük harfler Şahıslar Haller Kısaltmalar Vs vs vs’ler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazarken dikkat etmediğim imla kuralları hayatımın en uzun cümlesine gelip yerleşmişler ![]() Bunu seni düşündükçe anladım, senin hayatımın en uzun zamanına gelip yerleşmenle ![]() İşte o zaman koydum sonunu senin anlamanı istediğim cümlelerimin sonuna üç noktayı ![]() ![]() ![]() Sana soramadığım soruların sonuna soru işaretlerini? Sevinçlerimin arkasına koyduğum ünlemleri, süprizlerine şaşırıp koymayı ne çok isterdim ![]() Sen konuşmalarının bitimine ise sadece nokta koydun ![]() Kendimi anlatırken virgülleri koydum, Detaylarda parantezleri açtım, Kendimi savunuşlarımda tırnakları ![]() İzin vermediğin açıklamalarımda iki noktayı sevgili yaptım, Nedenleri sorduğumda noktayla virgülü koyamadın üst üste sen ![]() Ben her senin adını andığımda kesme işareti ile ayırdım adından kıskandığım ekleri ![]() SENİ SEVİYORUM yazdım büyük harflerle! Küçük harfe bile razıydım “bende seni” deseydin? Onlar, bunlar, şunlar ilgilendirmedi hiç beni Sadece ben, sen, bizdik ![]() Senden önce ve senden sonraydı benim eklerim, senin -den halindi en çok sevdiğim Cesaret edemeyip yırtık bir kağıda yazdığım ise sadece sçs idi ![]() ![]() Ve sana olan herşeyi yine vs vs ile geçiştirdiğim bu yazıda hiç bir noktalama işaretine uymadım sadece sonuna koyabiliyorum noktayı, tıpkı senin söylemek isteyipte söyleyemediklerinde koyduğun nokta gibi ![]() |
![]() |
![]() |
|