![]() |
Karımı Öldürdüm Ama Sorun Bir Neden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karımı Öldürdüm Ama Sorun Bir Neden"Biliyorum ehl-i dünya söylemleri bunlar" diyeceğim ama Bakıyorum şimdiki dindar hanımların bazıları da bu tip söylemlerde imiş Ne oluyor bize Yazı bana maille geldi ![]() ![]() İçindeki argo söylemler için özür diliyorum peşinen, affola İbret nazarıyla okuyalım ![]() ![]() Karımı öldürdüm, ama sorun bi neden? Sonunda katil oldum ![]() ![]() ![]() ![]() yaziyorum ki bunalimdan cikamaz intihar edersem beni anlayan birileri olur belki ![]() ![]() ![]() Bakin kariyi neden öldürdüm anlatiyim ![]() ![]() her$ey 2 yil once bu mahalleye, daha dogrusu apartmana ta$inmamizla ba$ladi ![]() ![]() ![]() yeni komşular edindi ![]() ![]() kadinlarla doldu, gelgitler günler münler başladi bilirsiniz i$te muhabbeti ![]() ![]() eve döndüm ![]() yüzünden burnumdan soluyorum ![]() ![]() gülümseyerek konu$maya ba$liycaktım ki, bana $öyle dedi: - Kazim bu ne bu? - Erzak karicim, ali$veri$ten geliyorum ![]() - Erzak anladik d a neden bu kadar? - Eh i$te bi kac gün yeticek kadar, haftasonu süpermarkete gideriz ![]() - Yandaki kom$unun kocasi hergün iki file dolu geliyo senin haberin var mi? Cok $a$irmi$tim ![]() ![]() etmedim ![]() ![]() buket de cicek ![]() ![]() - Kaziiiiiiim ne bu ne? - Sana cicek getirdim karicim ![]() - Onu anladik, neden 8 tane gül? - Sen seversin ![]() ![]() ![]() - Hayır i$te ![]() ![]() daha dün karisina 3 tane tabak kadar orkide bulmu$ getirdi, senin haberin var mi? Yahu ne oluyor bu kariya ![]() ![]() ![]() ertesi gün bir orkide buldum, elim yine dolu 2 file, bi de ne zamandir istedigi klasik müzik kasetlerini aldim geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kaziiiiiiim bu ne bu? - Orkide, istemi$tin ya hani! - Hayir onu demiyorum, bu kasetler ![]() - Haa senin cok istedigin kasetler vardi ya hani ![]() - Aaaa ben sana bunlari al mi dedim? Ben bunları seviyorum dedim ![]() - Ama karicim ![]() - Ama mama istemem ![]() Hem bana CD alicaksin bundan sonra ![]() CD calamayan bi ben kaldim ![]() bu eve ![]() ![]() ![]() ![]() - Haniiiiiiim bak sana ne aldim! - Aaaa Kazim? - $a$irdin ve çok sevindin di mi? - Bu ne bu? - Sanyo müzik seti hem de CD calari var ![]() CD'ler ![]() - Kazım sen ne müsrif ve i$e yaramaz bi herifsin? - Ne oldu karicim? - Sanyo alinir mi hiç? - Neden ki Sanyo'da bi$ey mi var? - Tabi ki, apartmandaki herkesin Sony'si, Pioneer'i var ![]() ![]() ![]() Hüngüüüürrrr ![]() ![]() yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allalaaa, kariya bak yaa, nereden ne buldu şimdi? Hem nerden ögrenmi$ duymu$ bu abudik gubidik laflari? Ulan karilar kendi aralarinda superbass'dan mi konu$uyolarr? Yoksa devir degişti de ben ba$ka bi cagda mi ya$iyorum, nedir yarabbim bu karabasan ![]() ![]() gittik Sony ile degi$tirdik tabi ![]() aldik, hanim hava aticak i$ALLAH ![]() telefonu veriyolarmi$ iyi mi? Hem de hatti karti bedava ![]() ![]() ödedim ama bedava cep telefonu verdiler, o da aradan cikti Hemen eve ko$arak döndüm: Haniiiiiiiimmm baksana cep telefon hediyesi de varmi$! - Kazim? - Gulp! - Bu ne bu? - Ce ce cep tele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Görüyoruz kör diiliz! Cep telefonu ile kurtulabilicegini mi sandin bunlar demode oldu artik ![]() ![]() Sen hangi devirde ya$iyosun? Bak alt kom$unun kocasi karisina bilgisayar aldi ![]() ![]() atiyo ki sorma ![]() ![]() - Innngg ![]() ![]() ![]() - Tabi ya, senin bunlardan haberin yok tabi ![]() uzaya gidicek yakinda ![]() - Ama karicim biliyosun seneye dü$ünüyoduk zaten bilgisayar falan ![]() ![]() ![]() - Anlamam ben ![]() ![]() gostericem ![]() Ulan kari esas ben sana yakinda gününü göstericem ![]() ![]() ![]() ama ses etmedim yine ![]() ne göstericek öbür kadinlara? Hemen arkada$lardan biraz anlayanlara telefon ettim cepten ![]() meraklisi varmi$ bu i$in ![]() ![]() ![]() diyo Pentium III al, öbürü diyo modemi 56 olsun, beriki diyo voodoo karti taktir ![]() ![]() ![]() ![]() Nedir hocam bu Vudu? Gittik bilgisayarciya ![]() evirdi cevirdi elimdekini avcumdakini aldi ![]() senet yapti, bilgisayarimizi aldiiik ![]() ko$tum, hanim bayilicak artik, bilgisayarimiz bile var ![]() ![]() diyorum ![]() Haniiiiiiiiiiiiiimm m! - Kaziiiiiiiiiiiiiim! !!!!!!!!! !!!!!!!! - Hönk? - Bu ne bu Kazim? - Oooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() modemli, ekrani da (dur kacti) hah15 inç - Kazim!!! - Neeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kazım sen bir salaksin! Kazim sümsük herif! Bunu mu kakaladilar sana ![]() ![]() ![]() ![]() - Ne var kine? - Kazim bu Pentium II bile diil - Ama 300 mhz ![]() alsaymi$im, i$imiz var $imdi) - Kazim bu Cyrix! Gözün de mi görmedi? Bu olmaz! Etikette "Intel Inside" yazicak ![]() ![]() - Ama karicim ne farki var ki, yokmu$ yani hiç bir farki, bunun da interneti var ![]() - Istemeeeeeeeeem istemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu P-III olacak ![]() ![]() neresine ne download ediyim? Ustteki kom$u bi site bulmu$ bütün resimli yemek tarifleri varmi$ ![]() sigar mi bunlar hiç? Ne bicim adamsin sen Kazim? Beni rezil mi ediceksin elaleme? Ses etmedim, madem faydali bi$ey aliyoruz, hanim faydalanicak, belki daha iyi yemek yapar, egdim boynumu gittik degi$tirdik, iki kat para ödedik ama bir PIII-450 aldik ![]() karilar var her ay bilezik kolye diye tuttururlar ![]() arada sabir ta$ina dönmü$üm catlamak üzereyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birkac ay daha dayanabildim, cünkü anlycaginiz üzere bu i$ burada bitmedi ![]() ![]() bulundu, kimden ne gördü ve duyduysa istedi ![]() Kazim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de istiyorum ![]() - Kazim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hemen 8X hizlisi alinicak ![]() - Kazim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taktir cabuk yollarda kaybolmayalim ![]() - Kazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cikti ![]() - Kazim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taktirtti ![]() ![]() bana ![]() ![]() ![]() - Kazım ![]() ![]() ![]() var ! Aylar icinde eriyip yitiyordum ![]() gibi bilmem kacinci tüketici kredisini tüketmi$, belliba$li bütün bankalara borç takmi$, bilmem kacinci kredi kartini baglatmi$ vaziyetteydim ![]() $ekilde bankalar hala daha geliyolar: Bireysel hesap acalim,depozitli hesabimiz var, hesabinizda para yokken para cekin, buyrun burdan yiyin ![]() ![]() yüzüyoruz zaten ![]() apartmandakiler nereden buluyodu? Bir gün karim yine kar$ima gecti: - Kazim! Bütün apartmandaki kocalarin yan geliri var senin neden yok? Rü$vet mi yersin, mafya mi olursun, gece i$i mi bulursun, ne yapicaksan yap, ben anlamam! Bi tokat caktim ki ben bile inanamadim ![]() boyunca yerdeydi ![]() - ![]() ![]() ![]() Kariyi e$$ek sudan gelene kadar dövdüm ![]() cagirdim, dogru hastaneye ![]() sorguya cekerler mi diye ama kari $ikayetci olmadi ![]() Haftaya taburcu oldu geldi ![]() - Kazim, ALLAH belacigini versin herif! - Ne var lan yine ne? - Beni sigorta hastanelerinde süründürdün, ALLAH da seni tene$irlerde süründürsün! - Ne diyon kari ne diyon seennnnnnnn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kar$i kom$unun kocasi karisini özel saglik hastanesinde baktirmi$ gül gibi! Millet karisini dövüyo ama özel hastanelerde özel odalarda baktiriyo ![]() Beni rezil ettin ele güne! - Ha? - Yan kom$u var ya, dövmekle kalmami$, ayaklarini da kirmi$ karisinin, sen ne biçim herifsin? Gücün mü yok? Iktidarin mi yok? Sen ne bicim ERKEKSIN heriiiiff! Bunu duydum ya gözüm dönmü$ ![]() olanlari hatirliyorum ![]() serdim yere ![]() saplanmadik yerim kaldi demesin diye! I$te böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() $imdi hapisteyim fakat daha kötü durumdayim ![]() kabus görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne diyo biliyo musunuz? - Kazim ![]() ![]() ![]() Yok, bo$verin ![]() ![]() Neyseki yalniz diilim ![]() kom$um alt ranzada, yan kom$ular da yan kogu$talar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|