![]() |
Ben Sustum Uzaktaki Yar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Sustum Uzaktaki Yar![]() BEN SUSTUM UZAKTAKİ YAR Ben Sustum Uzaktaki Yar! Bak ben sustum, sustum be belalım sustum ![]() Dudaklarımın arasında ki şarkı, Saçlarımı okşayıp giden rüzgâr, Yüreğimin kanıyla yazdığım şiirler, Akan deryalar, nehirler sustu Sustu be, uzaktaki yar sustu… Hep konuştumda ne oldu ki; Bitkin, kırgın, perişan yaşadım Kanımla yazdım, yüreğime nakışladım Öyle çok sevdim ki seni ![]() Sevdim de ne oldu ki; ![]() ![]() ![]() Kara saplı bıçak sırtımda yaşadım Sabahlara kadar inleyip, Güneşi göz yaşımla selamladım Hayallerime yazdım, düşlerimde topladım Yüreğime koydum seni, Yüreğimin en derin yerine Koydumsa ne oldu ki; ![]() ![]() ![]() Ben sustum, sen söyle uzaktaki yar Söylesene gönül yaram, ben zaten hep susmadım mı? Bu dört duvar arasına hapsedilip, Susmaya mahkûm edilmedim mi? Seni hayal edip, seni sensiz yaşamadım mı? Duvardaki resmine bakıp, Bu gözler kahır dolusu ağlamadı mı? Ben sustum yiğidim, sen söyle; ben sustum Söylesene hasretim sana değilmiy di? Bu yalvarışlar, bu yakarışlar Canım gibi sevmedim mi seni? sevipte canıma katmadım mı? Söyle be uzaktaki yar; İsmini dudaklarıma hece yapmadım mı? ALLAH´ımdan sonra, sana tapmadım mı? Seni mavi bulutlara yazıp, düşlerimde toplamadım mı? Sana olan sevdamı söyle ; Yıldızlara haykırmadım mı? Ben haykırdıkça, yıldızlarım bir bir kaymadı mı? Söyle düşmedimi yıldızlarım, düşüp kaybolmadı mı? Gökyüzü birden kararıp , Şimşekler çakıp, kasırgalar kopmadı mı? Cehennem gibi yanan yüreğimin üstüne, Yağmurlar yağmadı mı? Yağmurların yüreğimi söndürmediğine şahit olmadın mı? Ben sustum be adamım, ben sustum sen söyle ; Ben zaten hapsedilip susmaya mahkûm edilmedim mi? Kirli bir gömlek gibi çıkarılıp atılmadım mı? Sabahı olmayan yorgun gecelerle hayalinle girmedim mi Hep aynı işkenceyle sabahları beklemedim mi Söylesene bir tanem sevdanla yüreğimi dağlamadım mı? Ayaz geceleri sensiz titreyerek bitirmedim mi Söyle yârim ben sustum, ben zaten hep susmadım mı? Nemli kirpiklerimde sensiz geceleri öldürmedim mi Yüreğim sızlarken, yaralı gönlüme kırılmadım mı? Yüreğime hep ayni acı, hep ayni işkence dolmadı mı? Taptımda sana ne oldu ki ; Hep yıkılıp kahır dolusu ağladım Ayaz geceleri uğrunda titreyerek yaşadım Diz çöküp önünde avuç açıp yalvardım Yalvardımda sana ne oldu ki ; Kalbinin dilencisi , yüreğinin kölesi oldum be belalım Ah!!! Ah!!! Yüreğim kanıyor, gözlerim ağlıyor Tükendim be yiğidim, tükendim Yoruldum, halim kalmadı, yıkıldım olduğum yere Yıkıldım be delikanlım yıkıldım , Ben sustum be adamım ben sustum Yemin ederim ki sustum Gönlümden her şeyi alıp giden kasırga sustu Hep söylemek istediğim o şarki var ya ; Dudaklarımın arasındaki o şarkı sustu Penceremin camına vuran yağmur damlaları sustu Yüreğim sustu, konuşan dilim sustu Ben sustum uzaktaki yar, sen söyle Ben sustum, sustum, sustum, sustum , SUSTUM |
![]() |
![]() |
|