![]() |
İlginç Anlarım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Anlarımkendi yaşadıgım anılarımdan bikaçtanesini anlatmak istiyorum 1 ![]() - doktor bey bakarmısınız dedi (bende o lafı duyunca bi koltuklarım kabardı bi gaza geldim ![]() -buyrun nasıl yardımcı olabilkirim -kültür bölümünü bulamıyorum dedi - bilmiyorum ilerde olabilir dedim oda - sen ne biçim doktorsun biyeri bilmiyorsun dedi hehe tüm karizma sıfır ![]() 2 ![]() adamın tansiyonunu ölçüyorum ateşin varmı diye sordum adam cebinden çıkardı çakmağı verdi haha sigara içecem sanmış 3 ![]() adamın biri oturdu koltuga tam bi krocana benziyor dedim şimdi naneyi yedim ellerimde manyak titriyor neyse hazırladım herşeyi beni izleyen yok nerden tam alınır kan bilmiyorum salladım iğneyi adama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() bi bayanın kanını alıyorum 3 tüp hava sıcak igneyi bi salladım bahtım damar balon gibi şişti bende bi panik ilk defa görüyorum serumu çözmeden iğneyi bi çıkardım kan acayıp fışkırıyor ![]() ![]() ![]() anlatacak çok şey var ya hepsi komedi ![]() bu olaylardan sonra hastane hekimleri bana hastaneyi kuruttun daha kimse gelmiyor milletin can güvenli tehkilede diye hep takılır ![]() |
![]() |
![]() |
|