Bir Gece İhanetiydi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Gece İhanetiydiSustu dalgalar, Martılar donakaldı, Yağmur durdu ![]() ![]() Bir gece ihanetiydi ![]() ![]() Dünya durdu Sandım ![]() ![]() ! Nefes al,Nefes al Nefess ![]() ![]() ![]() Hadii![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönmek zorundasın yaşama![]() ![]() ! Dönnnn!!! Hiç acmadı yüreğim ![]() ![]() Bir ihanet= iki ölü ![]() ![]() ! İhanete uğratan ''İstisna'' öldü ![]() ![]() İhanete uğrayan ''Kaide'' öldü ![]() ![]() Anlık bir ölümdü paramparça cesetler bulundu sabah ayazında Ve donmuştu kızın gözyaşları dudaklarında Buram buram pis bir koku yayıldı Adamın biri damardan ihanet çekti aşırı dozdan öldü diye yazdı gazeteler ![]() ![]() ![]() Kızdan hiç sözetmediler![]() ![]() ![]() Ağzında çiğnediğin o kelime çok büyüktü: ''AŞK'' İstemezdim boğazında kalmasını Çöplüklerden topladığın onur kırıntılarını gördüm o gece Senin onurun sanıyordun onları Değildi![]() ![]() Düşürdün hepsini Ve o iğrenç gülümseme!! O gülümseme Gülümseme!! Gülme! İhanet sana çok yakıştı Üstünden düşen masumiyet entarisinin altında bir adam gördüm Adam olmamış bir ADAM İhanete tutkuyla bağlanmış bir adam sevmişti kız ![]() ![]() Ve aşka tövbeler yasakmış meğerse![]() ![]() Ki aşk çoktan karaborsa Sevdim bu ihaneti ![]() ![]() Çok sevdim Öyle sevdim ki ağlıyorum mutluluktan İnan bana! Ben hiç böyle güzel ölmemiştim ![]() Alıntı ![]() ![]() |
|
|
|