![]() |
Kafana Takma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kafana TakmaGenç adam sevgilisiyle birlikte kosa kosa eve gelmis: -'Anneeee, babaaaa ![]() ![]() ![]() kizi ve biz evleniyoruz ![]() ![]() Annesiyle babasi çok heyecanlanmislar ![]() yemek yenmis,derken babasi genç adami bir kenara çekmis, ve demis ki : -'Bak oglum ![]() ![]() ![]() ![]() bir es ve harika bir annedir ama yatakta hiç bir zaman beni yeterince mutlu edemedi ![]() ![]() ![]() Benim de baska kadinlarla birlikte olmaktan baska çarem yoktu ![]() ![]() ![]() yazik ki gerçegi bilmelisin ![]() ![]() ![]() ![]() kiz senin kardesin ![]() ![]() ![]() 'Genç adam çok sasirmis çok da üzülmüs, ama tabii yapacak bir sey yok ve kizla ayrilmislar ![]() kizlarla görüsmeye baslamis, derken bir sene sonra yine yaninda güzel bir kizla eve gelmis ve: -' Anneeee, babaaaaaa iste sonunda hayatimin kadinini buldum ![]() teklifimi kabul etti ![]() ![]() içilmis,konusmalar tanismalar derken babasi yine genç adami bir kenara çekmis ve : -'Oglum bunu söylemekten nefret ediyorum ama ben bu kizi da tanidim, onun annesiyle yillar önce beraber olmustum ve o da senin kardesin ![]() ![]() ![]() demis ![]() adam artik iyice yikilmis ve olanlari annesine anlatma ya karar vermis : -'Anne ![]() getirdim,ve babam ikisinin de anneleriyle zamaninda isi pisirmis ![]() da benim kardesim oldugunu söyledi ![]() ![]() ![]() gerektigini düsündüm ![]() ![]() ![]() Annesi gülmüs: -'Oglum sen onun sözlerini kafana takma, o senin gerçek baban degil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|