![]() |
Eller Geçmişi Yarınlara Taşıyan Eller |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eller Geçmişi Yarınlara Taşıyan EllerELLER; GEÇMİŞİ YARINLARA TAŞIYAN ELLER (Eklenme tarihi:04 ![]() ![]() Tarihin derinliklerindeki güzellikleri gelecek nesillere taşıyan eller ![]() Dün, bugün ve yarın kültürel, sosyal zenginliklerimizin tanıtımında yardımcı olan eller ![]() Yaratıcılığını pozitif düşünce ile geleceğe aktaran eller ![]() —İlk Anadolu turundan döndüğüm 1992 yılının sıcak bir yaz günü, Türkiye’nin sayılı sanat kriterlerinden eli öpülecek bir büyüğümüz Abdülkadir Günyaz’ı ziyaret etmeye gitmiştim ![]() Uzun bir sohbetin ardından İstanbul’da sergi açmak varken Anadolu’nun ücra köşelerinde sergi açmanın bana ne yararı olduğunu sormuştu ![]() ![]() Sadece İstanbul’da değil Anadolu’da da sanat faaliyetlerinin aktif olması gerekliliğini belirterek Vatanımın bütün topraklarında sanata ve insanlığa katkım olmasını bir gereklilik olduğunu benimseyerek sergiler açtığımı belirttim ![]() —17 yıl aradan sonra ikinci defa Anadolu turuna çıkma isteğinin vazgeçilmez bir tutku haline dönüştüğü bu günlerde ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybolmaya yüz tutmuş duygularımın canlanacağı anavatanın sımsıcak bağrı ![]() Sanatın beşiği Anadolu, hasretiyle yanıp tutuşan on binler den, yüz binler den biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22–23–24 Ağustos 2008 Denizli/Bekilli Kültür-Sanat Üzüm Festivalinde hep beraber buluşalım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|