Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birini, dinlemek, güzel, olsaydı, sevmek, şarkıyı

Güzel Bir Şarkıyı Dinlemek Gibi Olsaydı Birini Sevmek

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güzel Bir Şarkıyı Dinlemek Gibi Olsaydı Birini Sevmek

Aşık olmakne kadar uzun zamandır hatırlamadığım,aslına bakılırsa pek çok detayını unuttuğum,o nedenledir ki rahat rahat ahkam kestiğim bir konuYüz yıllardır üzerinde en çok tartışılan ve asla tam bir düşünce birliğine varılamayan,ama yediden yetmişe herkesin bir fikir sahibi olduğu o kitlesel yıkım aracı Yanlış ellere geçtiğinde tam bir biyolojik silah

"İnsan düşünen bir hayvandır" fikrinden yola çıkıldığında,insana tüm mantığını bu kadar kolay unutturabilen başka ne gibi bir silah olabilir kiBir de para var tabii ki ama ben bu tip bir hırsla mantığını kullanamayan bir varlığı zaten baştan insan olarak kabul etmediğim için,olayı bununla hiç bulandırmayacağım

Çok zaman düşünüyorum aşkıNe kadar tehlikeli ve nasıl da şahane bir duygu olduğunu kendime sık sık hatırlatmaya çalışıyorumBazen iyi bir film senaryosuyla,bazen eskiden kalma dörtlüklerle,hatta çok uzağa gitmeye gerek yok,güzel bir şarkıyı dinlemekle yapıyorum bunuBen yaşamayalı çok zaman olmuş,işlemeyen demirim paslanmışım,gözümden ırak ya,gönlüm de unutmaya yüz tutmuş;ama insanın en büyük dehalarından biri olan hayal gücünün belki de aşkı unutmayalım diye bulduğu bir şey olabilir mi diyorum acaba sanat,ki bir çırpıda alıveriyor kalbimizin kirini,pasınıİşte böyle zamanlarda bir ah çekmeden duramıyor insanİnceden bir sızı rutin turunu atıyor vücuttaAllahtan ardı arkası olmayan bir damla yaş,kararsızca sallanıyor;hatta öyle güçlü bir bünyenin yarattığı bir sıvı ki kendi düşemiyor da bir parmak yetişiyor çoğunlukla imdadınaVelhasıl özlüyor insan kendini bir başkasıyla paylaşmayı

Derken bir dost uğruyor ertesi günAkıllı,mantıklı,yetenekli, işinde başarılı bir kişiAma gel gör ki aşıkÖyle şeyler anlatıyor ki,suratımın aldığı o aptal ifadeden utanıyor, anlayabiliyor maskesi takıyorum ara sıraAma alışmamış yerine maske,durmuyor,düşüyor bir kaç dakikada birTekrar topluyorum kendimi,tekrar,tekrarBağırı p sevgili dostuma nasıl böyle salakça davrandığını haykırmamak,tutup omuzlarından kuvvetle silkeleyip hatta bir kaç tokat atmamak için zor tutuyorum kendimi "yapma ya", "tüh öyle yapmasaydın keşke", "ay öyle demeseydin daha mı iyi olurdu acaba" gibi sakin yorumlar ve ardından gelen kalın yutkunmalarla olayı atlatmaya çalışıyorum ve amansız bir hastalığın pençesinde sayılı günleri kalmış bir kişi gibi gördüğüm bu dosta sadece acısız ve kolay bir ölüm dileyebiliyorum

İşte o zaman anlıyorum sanat neden bu kadar hayranlık uyandırıcıİşte o zaman anlıyorum aşk neden hayal gücünün en önemli besin kaynağıVe hep aynı cümleyle siliyorum o gözümden düşemeyen yaşı: Keşke güzel bir şarkıyı dinlemek gibi olsaydı birini sevmek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com