![]() |
Bırakma Ellerimi Adı Yok Bu Sevdanın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırakma Ellerimi Adı Yok Bu SevdanınBırakma ellerimi, adı yok bu sevdanın, yaşanan günü yok, sefilliğin bini bin para; yüzüme bulanan sesi yok ![]() ![]() ![]() ![]() Bakire bir sesleniş bu içine, toy bir serüvenin ayak izleri belki de, bilmiyorum, sen de bilme, yaşa sadece, bizden düşen kırıntılara dokunarak yaşa ![]() Ama sadece bir an'lık da olsa gerisi boş, sen kalmayınca an'dan sonra ![]() ![]() ![]() doldur beni içine yabangülüm ömrümün baharında topla çiçeklerimi içimden ve sarıl sıkıca tenime sakın bırakma sakın sensiz koyma zamanı hiç gitme öptüğün duduklarım özlüyor tenini sen giderken ![]() gelmeyeceğini bildiğindendir belki de koynumda uyu yine, terimin ıslaklığında her gece, ninnim ansızın kendini bitirse de zaman kendini yeniliyor sende; sakın unutma yüzümün güneşli yanı birleşti dudağım dudağına ve adına seni bıraktım her şeyin ![]() ![]() ![]() sen söyle şimdi sen nesin bir an'da olsa istediğin kadar korkmadan sür kendini bana ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|