![]() |
Her Aşk Bir Mavi Masal Anlatılmayan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Aşk Bir Mavi Masal Anlatılmayan" ![]() ![]() ![]() Bense yanımda anlamlarım ![]() ![]() ![]() Gezinirken uzaklarda, akşamlarım Her şey geçer demiştin ![]() ![]() ![]() Geçmeyen şeyler var şarkılarımda ![]() ![]() ![]() Günlerce bekledim üzerimde bıraktığın etki geçsin diye ![]() Olmazdı, olmadı da zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklımda kalan bir anlık bir bakıştı sadece ![]() ![]() ![]() Veben, bir sonraki bakışın için hayaller kurarken yakaladım kendimi günlerce ![]() ![]() ![]() Günlerce gözlerimi kapadığımda o bakış geldi gözlerimin önüne ![]() ![]() ![]() Yok saymak istedim olmadı, yapamadım ![]() ![]() ![]() Geçmeyen şeyler vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık masmavi bir masal vardı ![]() ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() Beklerken hep geciktiğim ![]() ![]() ![]() Sürüklerken beni sana mevsimlerim Her kaçış kendini yakalar Kaçamadığım şeyler var şarkılarımda ![]() ![]() ![]() Kaçtıkça senden, sana yakalandım ![]() Aşktın sen ![]() ![]() ![]() ![]() Olmazdı artık, yapamazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu masalı yazmalıydım ![]() ![]() ![]() ![]() Başladım yazmaya ![]() ![]() ![]() "Her aşk bir mavi masal, anlatılmayan" demiş şarkıda ![]() ![]() ![]() Şimdi mavi bir masalı yaşıyorken seninle ![]() ![]() ![]() Tek bir cümle dökülüyor dudaklarımdan ![]() ![]() ![]() "İyi ki sen mavisin ![]() Ne olur izin verme, bitmesin bu mavi masal ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|