![]() |
Vazgeçtim Artık Ben sevgilerden... |
![]() |
![]() |
#1 |
SuSKuN.!!!
|
Vazgeçtim Artık Ben sevgilerden...SUSKuN ![]() Ne yaptım ben sizlere? Günahım neydi, Niyeydi çektirdiğiniz bunca kalp acılarım; Sel olup akıttığınız gözyaşlarım? SUSKuN ![]() Umarım şimdi mutlusunuzdur, Bir o kadar da huzurlu ![]() ![]() ![]() Ben mutluluğun ne olduğunu unuttum zaten, Bal rengi gözlerim çoktan ekşidi; Kan damlıyor artık gamzelerimden ![]() ![]() ![]() Alın ![]() ![]() ![]() Vazgeçtim artık ben sevgilerden ![]() ![]() SUSKuN ![]() Vazgeçtim artık ben kendimden, Sevdiğim herşeyden! Ruh bedende ölür müymüş? Öldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ruhumun kefeni oldu bu asi beden ![]() ![]() SUSKuN ![]() Vazgeçtim artık ben sevgilerden ![]() ![]() ![]() Alın tüm sevgiler sizin olsun! Yüreğim kaybetti gurumla girdiği savaşı Ve verdim gururumun ellerine Parçalasın diye sevgi ile aşkı ![]() ![]() ![]() İnsanlığın başı sağolsun ![]() ![]() ![]() ALıntı
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Umarım şimdi mutlusunuzdur,
Bir o kadar da huzurlu ![]() ![]() ![]() Ben mutluluğun ne olduğunu unuttum zaten, Bal rengi gözlerim çoktan ekşidi; Kan damlıyor artık gamzelerimden ![]() ![]() ![]() Alın ![]() ![]() ![]() Vazgeçtim artık ben sevgilerden ![]() ![]() çok güsel yaa tşkler :))
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() Ruh bedende ölür müymüş? Öldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ruhumun kefeni oldu bu asi beden ![]() ![]() çok güsell olmuş eline saalık
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*Original*
|
![]() Hep böyle diyorsun da, yine de bırakmıyorsun hayatın ucunu bir yandan ![]() Ölmek gerekli, yepyeni doğmak için belki ![]() ![]() ![]() Evet ölmek gerekli, ölebilmek de zor iş ![]() Sağolasın, teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
|