![]() |
Böyle Biri Varmı Bildiğiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böyle Biri Varmı Bildiğiniz![]() - O gelsin ![]() ![]() - O işte ![]() ![]() - Hani hiç tanışamadığım hayalimdeki aşkım - Yüzlerce hatta binlerce kişinin önünde bana aşkı ilan etsin ![]() ![]() - Konuşması biz kızlar kadar etkili olsun ![]() - Kelimeleri Martin Luther King'in "Bir Hayalim Var" şiirindeki kelimelerden daha etkili olsun ![]() - "Alın yazısı, Ruh eşi, Arzular" gibi etkili kelimeler kullansın ![]() - Bu büyük bir adamın hasreti olsun ![]() ![]() - Ve desin ki; Sen yokken, ben otobanda terkedilmiş köpek gibiyim! Doğum günün ne zaman bilmiyorum ama işte hediyen benim! Birlikte alışverişe çıkarak ve yemek yaparak mükemmel günler geçire biliriz ![]() Arabayı kaldırıma ya da paralel park çizgilerinin dışına park etsende seninle dalga geçip, seni asla kızdırmıyacağıma dair yemin edebilirim ![]() Eğer benimle yaşamayı kabul edersen, her hafta tuvaleti ben temizliyeceğim ![]() ![]() En zor koşullarda bile bahane bulmadan seninle her yere geliceğim ![]() Eğer benimle bir ömür yaşamayı kabul edersen ![]() ![]() orta yaş krizine girdigim zaman kırmızı spor araba almayacağım ![]() Annen acımasız bir cadı bile olsa her hafta bizi ziyarete gelebilir ![]() Hatta yaşlandığında huzur evine gitmesine gerek kalmaz, bizimle yaşayabilir ![]() Söz veriyorum çamaşır yıkarken beyazları renklilerden ayıracağım, sıcak ve soğuk suda yıkama yapmanın inceliklerini öğreniceğim ![]() Senin makyaj yapmanı beklerken hiç uflayıp puflamıyacağım ![]() Seninle en romantik, en duygusal filmlere bile gitmekten mutluluk duyacağım ![]() Okra Gumbo gibi yeni yemekler yapmaya çalışacağım ![]() Hergün tadı iğrenç vejeteryan sebze yemekleri yapsan bile burun kıvırmıyacağım ![]() "Saçım iyimi" diye sorduğun zaman sana doğruyu söyleyeceğime söz veriyorum ![]() "sarılıp yatmaya" yepyeni anlamlar ekleyeceğim ![]() O kadar düşünceli olacağım ki hergün sana falını okuyacağım ![]() Bana her yıl yollayacağın doğum günü kartlarını, bana yazdığın minik notları saklayacağım ![]() Ve ayrı kaldığımız zamanlar sana gerçek mektuplar yazacağım ![]() Asla sana arabanın anahtarları nerede diye sormayacağım ![]() ve asla kirli çoraplarımı sağa sola atmayacağım ![]() Diş macunun devamlı dibinden sıkacağım ![]() Eğer hoşlanıyorsan kaşlarımı bile aldıracağım ![]() Göbeğim her zaman formunda olacak ama kilomda senin istedigin gibi iri olacak ![]() Yaşayacağımız aşk yeryüzünde gelmiş geçmiş yaşanacak en tutkulu aşk olacak ![]() İşte açıklıyorum, Ben o senin yıllardır hayalini kurduğun aşkın'ım Eğer izin verirsen Seni deliler gibi seveceğim ![]() ![]() Hayatımı sana adayacağım ![]() ![]() Kabul edersen bir ömür seninle olmak istiyorum Eğer kabul etmezsen kesinlikle bir parçamın öleceğini biliyorum ![]() - Böylesine bir konuşmanın ardından asla hayır diyemem ki! Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|