![]() |
Horoz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() HorozÖzgürlük ve Eşitlik Üzerine Bir Anlatım Bir horoz olsan ve etrafında hiç tavuk olmasa anca başkaları için ötersin ![]() ![]() ![]() Ortalıkta ne his olur ne de bir gözyaşı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa yüreğindeki dere ince bir sızı gibi akar da dudakların hararetten çatlar da sen ötmeye devam edersin ![]() ![]() ![]() ![]() Sen susadığın vakitlerde bile ayrılığın zehrini yudum yudum içersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece her sabah seni dinlemek zorunda olan çevrendekilerin ellerine düşersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün otobüsler terminallerden kalkar gider de sen hangar da çürümeye bırakılırsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aç kalırsın sefil kalırsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanatların sadece seni hayallerinde havalandırabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özgür kuşlar gibi uçmadıktan sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Osman Demircan |
![]() |
![]() |
|