Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kendim, kendisizliğim

Kendim Kendisizliğim Ve Sen

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendim Kendisizliğim Ve Sen

Kendim kendisizligim sen sensizligim adam akilli oturduk; konustuk bugun Laf lafi acti derken anladik; sonra anlamamazliktan geldik; aklimizdaki o girinti ve cikinti sahibi cumleleri Heple isterken hicle olamama cikmazina cakildik Fena tosladik

Dusunursek olmaz dedikce; irdeledik durduk Icim icini doktu Oturduk konustuk bugun Uyku uykusuzluk alt edemedi bizi Icim icini doktu ben dinledim, ben icimi doktum icim dinledi Kendim kendisizligim karmasam hepsi sarmisti etrafimi Koselere sikistirdilar beni Once bir dugum olustu bogazimda sonra sen kurtardin Sonra sensizlik geldi bi dugum daha atti; ne kendim cozebildim ne de kendisizligim

Ben bendim; icim icimdi; icim disim birdi de siz beni yanlis anlardiniz ondan En seytan halim sizin gunluk hikayelerinizden biriydi

Icim Acti yummadi gozunu Kin kustu bana; kizdi bagirdi cagirdi Sustu sonra Kelimeyle ifade edemedim ya ben; o anlamadigin halimi O icimdi icin icin yaniyordu; anladi Icim bana anlatti ben icime Kelimesiz mimiksiz ifadesiz noktasiz virgulsuz Doktu icini; once kin kustu sonra sustu Bir itiraz etti bir kabul etti Bir guldu bir agladi halime Trajikomik yetersizdi anlatmaya; halimi halsizligimi

Once gul sonra agla haline Ama ilk yapacagin tebessumunu yansitmak olsun Yeterki once gul sonra agla Sonra kiz bagir kus

Kimliksiz hissiz sevgisiz sensiz bensiz her oyundan bir rol secmek icimin gorevi olmustu Gorev sozcugu ne bostu Ne zorunluluktu Sevmeyi gorev edinen kalbimin miydi yanlis? Ben uzuldum icim icsizligim sen sensizligim kendim kendisizligim

Yeni kelime arayisindaydi icim Icmeden sarhostu icim, icin icin yalnizligim Pelikanin gagasindaydi sanki dunya; agzini acsa kacacak gidicek elimden Siki siki sarilmisti; icim ona sahip cikmisti Ufuktan deniz cikarmisti Ordan bile bir cikarma buldu ya kendine Ne dese hakli belki; belki ne demese hakli Herseyi desinde susmasin mabedimi dugumleyen o his; yeterki konussunda bogum bogum olmasin o laf kargasasi Kendim var; kendisizligim var; icim var icsizligim yok Sezgim var Bir de ezgim var

Bi icim Bi o Bi ona Savurdugum cumleler anlatmak istediklerimin ta kendisi var Bir de ezgim var

Askin icinden asksizliga uzanan ellere degil sozum; ona buna hic degil sozum Kendime kendisizligime yalnizligima yoldasligima sozum Sozlerim anlatmaya gereksizlik duyarken

Ben aglarkenn

Caresizken

Sokaktan sensiz bensiz insancık toplarken

Tahil kör notası korpe bedenden

bedensiz bedenlerden

ders san lan bedenlerden

Icsizlikten bikmisken ben; icim icin icin yandi Icim bana anlatti

Oturduk konustuk bugun

Ben arada kalmis bir kusagin izlerini surerken ve o izlerden kurtulamazken kendim; kendi analizimi yapmaya baslayinca sustu icim Hic sesini cikarmadan dinledi Belki sovdu icim; icinden Icimin ici vardi Benimdi de sir saklardi o da kendine

Hep kaybettim yada ben Yada ben hep kazandim Zaferlerim zafersizligimin pencesinde bekledi En mutlu animin ustune mutsuzlugum gecekondu kurdu Belediye ses cikarmadi Cekip gidecekti Icim icime cozum buldu

Anlam vermeye calissada icim icime; var olamayan icsizligime; hep var olan hislerime; icim icsizliklere; ben icime; icim bana

Icin icin yandik bugun

Icimle icsizlige

Icmeden sarhostuk

Biz bugun icimle

ne kadar sessiz kalsam da,sağırlaşamıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com