![]() |
Kendim Kendisizliğim Ve Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendim Kendisizliğim Ve SenKendim kendisizligim sen sensizligim adam akilli oturduk; konustuk bugun ![]() ![]() ![]() ![]() Dusunursek olmaz dedikce; irdeledik durduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bendim; icim icimdi; icim disim birdi de siz beni yanlis anlardiniz ondan ![]() ![]() Icim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Once gul sonra agla haline ![]() ![]() ![]() ![]() Kimliksiz hissiz sevgisiz sensiz bensiz her oyundan bir rol secmek icimin gorevi olmustu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni kelime arayisindaydi icim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi icim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Askin icinden asksizliga uzanan ellere degil sozum; ona buna hic degil sozum ![]() ![]() Ben aglarkenn Caresizken Sokaktan sensiz bensiz insancık toplarken Tahil kör notası korpe bedenden bedensiz bedenlerden ders san lan bedenlerden Icsizlikten bikmisken ben; icim icin icin yandi ![]() ![]() Oturduk konustuk bugun ![]() Ben arada kalmis bir kusagin izlerini surerken ve o izlerden kurtulamazken kendim; kendi analizimi yapmaya baslayinca sustu icim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep kaybettim yada ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlam vermeye calissada icim icime; var olamayan icsizligime; hep var olan hislerime; icim icsizliklere; ben icime; icim bana ![]() ![]() Icin icin yandik bugun ![]() Icimle icsizlige ![]() Icmeden sarhostuk Biz bugun icimle ![]() ![]() ne kadar sessiz kalsam da,sağırlaşamıyorum ![]() ![]() Alıntı ile Cevapla |
![]() |
![]() |
|