Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk

Aşk Ve İş

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Ve İş

Bu işi çok iyi yapacağım*

Hangi işi?

Sevdiğimle birlikte yaşamayı/

Hoppalaaa aşkla işi karıştırdın sen

Hayır karıştırmadım dostum

dinle!

Eveet dinliyorum bakalım nereye bağlayacaksın konuyu

Kişi sevdiği işi yaparsa başarılı olur değil mi?

Ne derler bilirsin ne iş yaparsan yap en iyisini yap

Sabırsızlanma konuya giriyorum;

Öncelikle işinin (Eşinin) başında olacaksınİşini (Eşini) sahipleneceksin ki daha iyi yaşama kavuşabilirsinİşine saygı duyacaksın, işindeki sorunları aşmak için çaba harcayacaksın çünkü her zaman hayat inişli çıkışlı bazen işinle krizlerle karşılaşacaksın fakat işini seviyorsan, ona bağlıysan daha iyi yerlere gelebilmek için sabredeceksin

Zamanla yeni elemanların (çocukların) olacakOnlara işin inceliklerini, insanlarla nasıl iletişim kurulacağını sabırla öğreteceksin

Birgün hastalanırsan aklın geride kalmasın

Muhakkak zorlu rakiplerin (Kaynana) olacakPes mi edeceksin, işini seviyor ve hep iyi yerlere gelmek hedefin değilmiydiRakiplerinle sabırla zıtlaşmayacaksın işini zora sokmamaya çalışacaksın

Sen ne kadar kötü olursan rakiplerin daha kötü olup işini (eşini) kaybetmen için komplolar kuracaklardır

Evet dostum iş ve aşk birbirine bağlı yaşam biçimidir

Hırs ve ihtiras ikisini de öldürür

Sevgi,Bağlılık,Sadakat ve Aşk ikisinde de seni bir yerlere getirir baş tacı olursun

Bu kadın veya erkek için farketmez

İşini ne kadar yükseltirsen, eşinde seni her zaman yükseltirİhmal ise felaketi getirir

Uğur Demiröz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com