![]() |
Meleğim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleğim..9 ![]() Şuan dersteyiz ![]() ![]() Yanımda dünya güzeli bir kız oturuyor ![]() ![]() Yüzüne bakmaya kıyamıyorum ![]() ![]() Onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor ![]() ![]() O benim en yakın arkadaşım ![]() ![]() ![]() Beni sadece arkadaşı olarak görüyor 10 ![]() Evdeydim ![]() ![]() Erkek arkadaşıyla tartıştığını ve bana ihtiyacı olduğunu söyledi ![]() ![]() Sonra bize geldi ![]() ![]() Bana sıkı sıkı sarılıp ağladı ![]() ![]() Şuan dizimde uyuyor ![]() ![]() Saçlarını okşayıp O gül yüzünü doya doya seyrediyorum ![]() ![]() Ben Onu okadar Çok severken ![]() ![]() O beni sadece arkadaşı olarak görüyor 11 ![]() Mezuniyet Balosu Onunla çocukluktan beri arkadaşız ![]() ![]() ![]() birbirimize söz vermiştik ![]() Mezuniyet balosuna gidicek eşimiz olmazsa beraber gidicektik ![]() ![]() Beni aradı ve erkek arkadaşının hastalanıp gelemeyeceğini söyledi ![]() ![]() diye sordu Kabul ettim ![]() ![]() ve evinden onu aldım ![]() ![]() Balodaki en güzel kız oydu ![]() ![]() Bembeyaz elbisesiyle tıpkı bir melek gibiydi ![]() ![]() Gece boyunca dans ettik ![]() ![]() kollarımdayken hep aynı şeyi düşündüm ![]() ![]() ''ONU ÇOK SEVİYORDUM'' Gece sonunda onu evine bıraktım ![]() ![]() Beni yanağımdan öpüp En iyi arkadaşı olduğumu söyledi ![]() ![]() Onu gerçekten çok seviyorum ![]() ![]() Ama o beni arkadaşı olarak görüyor ![]() ![]() Ona onu sevdiğimi nasıl söylerim ![]() ![]() Aradan Yıllar Geçti Şimdi o Canımdan Çok Sevdiğim Meleğimi toprağa veriyorum Özel Eşyaları arasından Kara kalpli defter çıkmış ![]() ![]() Bana verdiler ![]() ![]() Okuyup okumamakta kararsız kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ve bir sayfasında şöyle yazıyordu ![]() ![]() Şuan dersteyiz ![]() ![]() Dünya yakışıklısı Bir çocuk oturuyor Yüzüne bakmaya doyamıyorum ![]() ![]() Onu ne kadar çok sevdiğimi Bilmiyor ![]() ![]() Beni arkadaşı olarak görüyor ![]() ![]() Erkek arkadaşım olduğunu Yalanını söyleyerek ve sürekli onunla ilgili yalanlar uydururak yanında olabiliyordum ''Onu Canımdan Çok Seviyorum'' Bana bir kere ''SENi SEViYORUM'' deseydi ![]() ![]() olurdu Ben bu satırları okurken Meleğimi Çoktan Gömdüler ![]() ![]() Hıçkırıklarımı tutamıyorum ![]() ![]() Gözümü mezarımdan alamıyorum MERAK ETME BİRİÇİĞİM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM ALINTIDIR!! |
![]() |
![]() |
|