![]() |
Neden Ben? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Ben?Arthur Ashe ![]() Efsane wimbledon un ilk zenci şampiyonu Arthur Ashe kan naklinden kaptığı AIDS den ölüm döşeğindeydi ![]() ![]() ![]() Hayranlarından biri sordu ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti ? Arthur Ashe cevap verdi ![]() ![]() Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar, 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir , 500 bini profesyonel tenisçi olur , 50 bini yarışmalara girer , 5 bini büyük turnuvalara erişir , 50 si Wimbledon a kadar gelir , 4 ü yarı finale , 2 si finale kalır ![]() ![]() Mutluluk insanı tatlı yapar ![]() Başarı ışıltılı ![]() ![]() Zorluklar güçlü ![]() ![]() Hüzün insanı insan yapar , yenilgi mütevazı ![]() ![]() ![]() (ALLAH' a asla Neden ben diye sormayın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Neden Ben? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Ben?Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar, 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir , 500 bini profesyonel tenisçi olur , 50 bini yarışmalara girer , 5 bini büyük turnuvalara erişir , 50 si Wimbledon a kadar gelir , 4 ü yarı finale , 2 si finale kalır ![]() ![]() Verilebilecek en güzel cevabi vermis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Neden Ben? |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Ben?Çok güzell mantıklı ve akıllıca ayrıca kaderci bir cevap olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emeğinize sağlık arkadaşım çok güzell anlamlı bir hayat hikayesi örneklemesi olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|