Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sıfır

Ben Bir Sen Sıfır

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Bir Sen Sıfır

Artık sonuna geldik Sonsuz olacağımızı söyleye söyleye bitirdik kendimizi Deli gibi sevdiğimizi söyleye söyleye bitirdikOysa ben gerçekten sonsuza dek sevebilirdim seni, hem de deli gibi

Ama artık bitti

Şimdi içimde büyüttüğüm o masum bebek olmadığını biliyorum Şimdi bana yaptıkların için kendimi kandırmaktan, kendime seni affettirecek bahaneler bulmaktan, seni her zaman kalbimde, kalbime karşı koruyup kollamaktan vazgeçiyorum Sana duyduğum o anne şefkatinden vazgeçiyorum

Bir aşk değil bir savaştı yaşadığım Fark ediyorum

Kendimle savaştım ben Kendimi sana inandırmak için zorladım

Gelmeyişlerine, sevmeyişlerine, yalanlarına kendimi ikna etmek için, senin sevginle kendimi kandırmak için, bir masalı yaşadığımıza inanmak için savaştım

Kendime yenildim sonunda Sana degil

Şimdi içimdeki bu savaşı bitiriyorum

Bir gün bu savaşın biteceğine, sevginin buna değeceğine olan inancımı, gözlerindeki sahte aşkı bırakıp ellerine, kendime sadece yaşamımı alıyorum

Sensiz yaşanmayacağına inansam da, senden hayatımı ayırmakta zorlansam da, artık seninle savaşmaya güç bulamadığım yaşamım ellerimde, gidiyorum

Senin galip başladığın bu aşkta, yenile yenile seni yenmeyi öğrendiğim bu savaşta, seni içimde bitiyorum

Artık bitti kendimle savaşım

Yenildin içimde;

Ben -bir- im artık

Sen sıfır!

-Biz- bittik artık,

Git biraz da başka yürekleri kır!

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com