![]() |
Bırak Gelsinler Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Gelsinler AnneBırak Gelsinler Anne ![]() Ey hayat gereksiz miydi bütün bunlar gereğinden çok mu ciddiye aldım seni? Ben yanıldım sayya sen? Sen onca olanı nasıl görmezlikten geldin? Nasıl kıydın kıyım kıyım! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annem anlatıyor;başaklar sararmıştı diyorsenin göbeğini kesende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmaz mıydı anne? Göbeğimi gömdüğün yere beni de gömseydin! Olmaz mıyd her göz açtığında görseydin? Bak şimdi göremiyorsun bile! Kazancından ne kadar çok kaybınşükür kiben olmadım ayıbın ![]() ![]() ![]() Ben de kıyım kıyım özledim annehergün bir ağıtla başlıyorum yeni güne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demek senbenden çok sevdin anne;hem çok sevdinhem özledin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olanları gönder annebiraz da ben de kalsınlarbeni de anlasınlar ![]() ![]() ![]() ![]() Çok özledimbırak gelsinler anne! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|