Bırak Gelsinler Anne |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bırak Gelsinler AnneBırak Gelsinler Anne ![]() Ey hayat gereksiz miydi bütün bunlar gereğinden çok mu ciddiye aldım seni? Ben yanıldım sayya sen? Sen onca olanı nasıl görmezlikten geldin? Nasıl kıydın kıyım kıyım! ![]() ![]() Artık bent tutmaz bir deli çayım ! Senin yüzünden![]() ![]() ![]() Annem anlatıyor;başaklar sararmıştı diyorsenin göbeğini kesende Aha![]() Şu tarlaya gömdüm göbeğini;anlamıştım ogün; bu oğlan bize yarolmaz diye![]() Ogünbugün hiç dönüp bakmadın bu yana![]() Bense hep özledim yana yana!![]() ![]() Oğlum değil misin? Aldırıyorsun biliyorumamaben anneyim dayanamıyorum![]() Biliyor musun oğlumneye yanıyorum? Seni ektim bir tarlayaşimdi toplayamıyorum Ogün kanamıştım![]() Bugün de kanıyorum![]() Yanıyorum!![]() ![]() ![]() Olmaz mıydı anne? Göbeğimi gömdüğün yere beni de gömseydin! Olmaz mıyd her göz açtığında görseydin? Bak şimdi göremiyorsun bile! Kazancından ne kadar çok kaybınşükür kiben olmadım ayıbın ![]() ![]() ![]() Ben de kıyım kıyım özledim annehergün bir ağıtla başlıyorum yeni güne ![]() Dağıttığım bütün parçalarımı topluyorum Topladıkça nasıl da ağırlaşıyor yüküm?![]() Yine de hepsini toplamaya çalıştım anne Topaçlarımı topladımbilyelerimiaşıklarımı![]() Medrese günlerimi topladım;okullarımıuzun memuriyetimi topladım![]() ![]() Sevdiklerimi topladım anne;şu an biri hariç hiçbiri yoktular amane de çoktular![]() Kiminin gülüşü kalmış aklımdakiminin gelişi![]() Kiminin mavi gözlerikiminin siyah saçları![]() Kiminin boyukiminin endamıkiminin yalnız kaldı mektupları![]() Ne çok sevmişim anne!![]() Çağırdım hepsi geldilerbirer birer![]() Fakat sana ait olanlar gelmedilerçok direndiler!![]() ![]() ![]() Demek senbenden çok sevdin anne;hem çok sevdinhem özledin ![]() Biliyorumbeni üzmek değil niyetin Biliyor musun hayat seninle güzelmiş![]() Ne kadar istesektehiş kimse bir anne kadar sevemezmiş![]() ![]() ![]() Seninle olanları gönder annebiraz da ben de kalsınlarbeni de anlasınlar ![]() Ben ayrılığı herkese anlattımbir sana anlatamadım anne yine sensiz ağıt yakıyorum yeni güne![]() ![]() Çok özledimbırak gelsinler anne! ![]() ![]()
|
|
|
|