![]() |
Kapıda Ayrılık Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapıda Ayrılık VarOturup yaşadıklarınızı ve çevrenizdeki insanların yaşadıklarını düşününce, ayrılığın hangi şekilde olursa olsun birden bire geldiğini fark ediyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Kapı çalıyor açsana ![]() Ne kadar duygusuz bir ses tonu diye düşünerek kapıya doğru yönelir kadın, insan sesine biraz sevecenlik katar düşüncesiyle ![]() ![]() -Kapıda ayrılık var ![]() ![]() ![]() ![]() Adam ne diyeceğini bilemez birden ve kekeler gibi çıkar kelimeler ağzından ![]() -Şeyy, bir gün yolda karşılaşmıştık ![]() konuşuruz demiştim ![]() ![]() Bana niye söylemedin? Bu evde ben de yaşıyorum, benim de bilmem gerekmez miydi ![]() ![]() -Nasıl olsa geleceğini sen de biliyordun ![]() ne fark eder ![]() ![]() ![]() ![]() -Hayır, bilmiyordum ![]() ![]() vermek ayrı ![]() darmadağınık, ortalığı toparlamadım ![]() misafir edecek yerim yok ![]() ![]() -Şu an bunu tartışmamız doğru değil, kapıda bir misafirimiz var ![]() -O senin misafirin, benim içinse davetsiz bir misafir ![]() bunu hiç konuşmadın benimle? Bir sorun vardı da neden paylaşmadın ![]() ![]() Kapıda bekleyen ayrılık iyice tedirgin olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() -Sen daha sevgilinle bile konuşamıyorsun, konuşmamışsın, kaldı ki benimle nasıl konuşacaksın? Beni etkilemez böyle duygusal sahneler, işimi yapar giderim ![]() çağırdığında bundan sevgilinin de haberi olsun ![]() Bunları söyledikten sonra gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle sahnelerin ve şaşkınlıkların yaşanmasını istemiyorsanız, ayrılığı çağıracağınız zamanı iyi ayarlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|