![]() |
Zafer Ne Zaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zafer Ne ZamanZafer nezaman? Hep sormuşumdur; Zafer ne zaman? Galiba cevabını da buldum ![]() son defa yapıyorum, diye yapabildiği gün işler düzelir ![]() ![]() ![]() Teker çamurdan çıkar, Zaferde gelir ![]() ![]() Kadın kocasına yemek pişirirken: 'bu benim eşime pişirdiğim son yemek' dediğinde o yemek en lezzetli yemek olur Baba çocuğunu kucağına aldığında: 'Bu benim evladımı son kucağıma alışımdır, artık onu göremeyeceğim' duygusu ile yavrusunu kucağına aldığı gün, evlat sevgisinin zirvede olduğu gündür ![]() Evlat babasının elini öpüyorken, 'Bu babamın elini son öpüşümdür' şuuruna vardığı an, babanın değerini hakikaten anladığı gündür ![]() ![]() Belki de hakikaten öyledir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kim bilir?? Tiyatrocu son oyununu iyi oynar ![]() ![]() Şair bilse ki son şiirini yazıyor, mısraları volkan olur ![]() ![]() Doktor fark etse ki son hastası, en iyi muayeneyi yapar ![]() Bilsek ki karşımızdaki, görüp görebileceğimiz son insan , --Onu asla kırmayız ![]() ![]() --Onu anlarız ![]() ![]() Yine bilsek ki, bir insana dünyadaki son selamımızı veriyoruz, O selam en samimi selamımızdır ![]() ![]() ![]() Dünyaya son defa bakıyoruz diye baktığımız zaman 'ağacın yeşilini, kuşun uçuşunu fark ederiz' ![]() ![]() Bilsek ki okuduğumuz satırlar okuyup okuyabileceğimiz son satırlar ![]() Beynimize o sayfanın resmini çizeriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() satırlardır ![]() ![]() Lütfen şöyle hareket edelim; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|