![]() |
Kaybetmenin Resmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaybetmenin ResmiKaybetmenin Resmi - Hatice Taşdelen Ürkek ceylan bakışlıydı Vildan ![]() ![]() Tuna 1- Vildan 0 Özlemle sarıldılar iki sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Tuna 1- Vildan 1 Eee, ne olacaktı şimdi? -Muhitten uzak yerlere gitsek? -Olmaz, bir gören olur ![]() -Benim eve gel öyleyse? -Hayatta olmaz ![]() -Evlilik mi? Tuna 1- Vildan 2 -Eee, şey, kem küm, abuk sabuk! Ne evliliği? Aceleye gelmez böyle işler ![]() ![]() -Hayallerimi yıktın Tuna! Tuna 2- Vildan 0 Aşk bitti; o gün, orda, hemencecik ![]() Tuna 0- Vildan 0 Kazanan sorumsuzluk ![]() ![]() *** Büyük bir aşkla evlendiler Mahmut’la Seher ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi bakalım, kim daha geniş tutabilecek konfor dairesini ![]() -Hayatım çok acıktım, ölüyorum açlıktan ![]() Mahmut 1- Seher 0 -Su bardağı nerdeydi Seher? -Dur ben veririm ![]() -Pijamam nerde seher? -Hemen getireyim ![]() Mahmut 3- Seher 0 -Şu nerde bu nerde o nerde? -Geldim koştum yettim! Mahmut 500- Seher 0 Dank diye bir şey dankladı Seher’in kafasında yıllar sonra ![]() -Ne yapıyorum ben böyle, hem niye hep ben? Ah dairem, vah dairem ne kadar da küçülmüş, derhal büyütmeliyim onu ![]() Ve fakat geç kalınmış, atı alan Üsküdar’ı (ille de Üsküdar) çoktan geçmiştir ![]() ![]() Mahmut 0- Seher 0 Kazanan acizlik, beceriksizlik ve tembellik ![]() ![]() ![]() *** Altan’la Zümrüt de aşkla, iyi günde kötü günde diyerek evlendiler ![]() -Annen bana onu bunu bir de şunu dedi Altan? -… Altan 0- Zümrüt 1 -Yan komşu şunu almış Altan, üst komşu bunu almış Altan! -… -İyiyim güzelim hoşum bulunmaz Hint kumaşıyım, benden gayrısı çirkin ve kötü Altan! -… -Dır dır dır Altan, vır vır vır Altan! -… Altan 0- Zümrüt 4000 Bıçağın kemiğe dayanma raddesiyle biten aşk ![]() ![]() Altan 0- Zümrüt 0 Kazanan entrika, hile ve yalan ![]() ![]() ![]() *** İşte böyle çıkılır evlilik ringine ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de ne olursa olsun sürüklenen, kırılan kolu yen içinde muhafaza eden evlilikler vardır ![]() Mutlu çiftlerin hüküm sürdüğü evlilik masallarını ise görmesek de duyanlarımız olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Hatice Taşdelen |
![]() |
![]() |
|