![]() |
Bırak Dilim Müebbet Mahkum Kalsın Sus'larda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Dilim Müebbet Mahkum Kalsın Sus'lardaGitmeliyim "Biz"den ardıma bile bakmadan sana ait ne varsa yüklendiğim omuzlarımdan bırakmalıyım yolumun üzerinde bir daha hiç bulamayacağım ücra köşelerde ![]() Yoruldum sancılardan yoruldum ![]() ![]() Gece ayaza vuruyor yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapkara bakıyor yüreğim sevdaya kapkara ![]() Yadsıyıp bütün aydınlıkları kalmalıyım kendi karanlığımda ![]() ![]() Sen bilmezsin benimseyip yalnızlığımı müptela olmuşum ben karanlıklara ![]() Yaşlandım görmediğince göstermediğimce ![]() ![]() Çocukluğumca vardım yokum kendimce hiçim yokluğumca ![]() ![]() Bak da gör; Sevdaya inat yaşıyorum yokluklara hayata her zerremi bir yana savurup benliğimi paramparça eden fırtınalara inat ![]() ![]() Öylesine işlemişsin ki içime ince ince her hücrem kayboluyor sende yokluğunda yerlerini buluyorum el yordamı ![]() ![]() Korkuyorum saplanıp kalmaktan yasak kelimelere ![]() Basıp geçtiğin çıplak yüreğimde adımlarının ağırlığı kalıyor ![]() ![]() Oysa aynı gökyüzüne bakıyoruz her gece aynı telaşları yaşıyor aynı şarkılarla atıyoruz kendimizi hüzünlere ![]() Çözülmesi imkansız kördüğümlerde başlıyor karmaşalar ![]() Karıştım yine karmakarışık ![]() ![]() Biliyorum biz sonsuz bir aşkın kahramanları değiliz ![]() Hatta artık "Biz" değiliz hiç olmadık olamadık belki de ![]() ![]() ![]() Ama sen bilme hiç kimseler bilmesin aynadaki aksim bile ![]() Çıkmasın sesim soluğum ![]() Değmesin ellerin kilitli kelimelerimin anahtarlarına ![]() ![]() Bırak dilim müebbet mahkum kalsın "Sus" larda Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|