![]() |
Anne Ne Demek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anne Ne DemekZamanın birinde dünyaya gelmeye hazırlanan çocuk yaratıcısına sormuş; Çocuk; 'Beni bi süre sonra dünyaya göndereceğini söylediler, ama o kadar küçük ve güçsüzümki,orada nasıl yaşarım bilmiyorum ![]() Yaratıcı; 'Tüm meleklerin arasından birini senin için seçtim ve seni bekliyor,meleğin sana hergün şarkılar söyliyecek,sana gülümseyecek ve böylece sen onun sevgisini üzerinde hissedip mutlu olacaksın ![]() Çocuk; 'Peki insanlar bişey dediklerinde nasıl anlıyacağım,dillerini bile bilmiyorum! ![]() Yaratıcı; 'Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel,en tatlı sözcükleri söyleyip,konuşmayıda dikkatle ve saygıyla öğretecek sana ![]() Çocuk; 'Dünyada kötü insanlar olduğunu duydum,peki beni onlardan kim koruyacak? ![]() 'Meleğin seni hayatı pahasına koruyacaktır ![]() ![]() ![]() O sırada sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye başlar ![]() Çocuk; 'Eğer gidiyorsam lütfen söylermisiniz benim meleğimin adı nedir? ![]() ![]() ![]() Yaratıcı; ''''Meleğinin adının önemi yok ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi O Meleklere Küfür Eden insanlıktan nasibini almamışlara sesleniyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|