Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olgunlaşmak, zor

Olgunlaşmak Da Zor

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Olgunlaşmak Da Zor

nazlı tolun yazıları - olgunlaşmakda zor

Bugünlerde bir tuhafım, bir garibim içimde tarifi zor karmaşıklıklar var Hüzünbaz oldum çıkdım

Ellerim bile el gibi bana sorguluyorum dünyamı ve neler yaşadığımı,

Bir yakınımın vefattan sonra depreşdi içimde bu sorular

Önceden ölümden ürkmez sadece hesabından korkardım şimdi ise her ikisinden, hatta yaşamakdan bile

Bilemiyorum dostlar ne çok günahım vardır ,nasıl arınırım oysa hep dikkatli yaşamaya çalışmışımdır

En korkutuğum ise kul hakkı almakdır o sebepdendir her diyaloğum olan kişiden helallik istemek Kimseye beddua etmedim kimseden de almamak için uğraşdım

Hepimiz demezmiyiz iki günlük dünya ; güleryüz tatlı bir dil bırak geride ki yaptığın iyiliklerle ansınlar…

Bugünlerde ölümden ayrı yaşamakdan ayrı korkuyorum

Düşünsenize mutlak son vuku bulduğundunda bunun hesabı var

Ya yaşamak o kadar kolay bir şey değil hele benim gibi bir çok rahatsızlığı bulunup her hafta hastane kapısı arşınlıyorsanız ve her gün bir yığın ilaç kullanıyorsanız

Üstelik günde bir buçuk paket sigara kullanıyorsanızhiç kolay değil yaşamak

Düşünüyorum dostlar sürekli bir yakınımızın kanser haberini duyuyoruz ve zamanımızın ne kadar kısa olduğunun farkına varuyoruz

Çok korkuyorum gün gelipde benimde bu amansız hastalıkların pençesine düşüp yıllarca acılarla sürünmekden Çünkü son yıllarda tüm yakınlarımı bu şekilde kaybettim

Şu an aklım bilincim yerinde ya gün gelirde en yakınımı bile tanıyamassam

Hayat denilen bu ince çizgide olgunlaşmak da çok zor

Rabbim’ e her doğan günde şükrediyorum verdiği nimetler ve sağlık için

ve dua ediyorum " RABBİM DOĞRU YOLDAN AYIRMA BİZLERİ "

Gel gör ki benimde her kul gibi günahlarım var

"kabir sorguları kolay geçenlerden, hesabını verenlerden eyle bizi ALLAHIM"

Hayırlı cumalar dostlarım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com