![]() |
Olgunlaşmak Da Zor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olgunlaşmak Da Zornazlı tolun yazıları - olgunlaşmakda zor ![]() Bugünlerde bir tuhafım, bir garibim içimde tarifi zor karmaşıklıklar var ![]() ![]() Ellerim bile el gibi bana sorguluyorum dünyamı ve neler yaşadığımı, Bir yakınımın vefattan sonra depreşdi içimde bu sorular ![]() Önceden ölümden ürkmez sadece hesabından korkardım şimdi ise her ikisinden, hatta yaşamakdan bile ![]() Bilemiyorum dostlar ne çok günahım vardır ,nasıl arınırım oysa hep dikkatli yaşamaya çalışmışımdır ![]() En korkutuğum ise kul hakkı almakdır o sebepdendir her diyaloğum olan kişiden helallik istemek ![]() Hepimiz demezmiyiz iki günlük dünya ; güleryüz tatlı bir dil bırak geride ki yaptığın iyiliklerle ansınlar… Bugünlerde ölümden ayrı yaşamakdan ayrı korkuyorum ![]() Düşünsenize mutlak son vuku bulduğundunda bunun hesabı var ![]() Ya yaşamak o kadar kolay bir şey değil hele benim gibi bir çok rahatsızlığı bulunup her hafta hastane kapısı arşınlıyorsanız ve her gün bir yığın ilaç kullanıyorsanız ![]() Üstelik günde bir buçuk paket sigara kullanıyorsanız ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünüyorum dostlar sürekli bir yakınımızın kanser haberini duyuyoruz ve zamanımızın ne kadar kısa olduğunun farkına varuyoruz Çok korkuyorum gün gelipde benimde bu amansız hastalıkların pençesine düşüp yıllarca acılarla sürünmekden ![]() ![]() Şu an aklım bilincim yerinde ya gün gelirde en yakınımı bile tanıyamassam ![]() Hayat denilen bu ince çizgide olgunlaşmak da çok zor ![]() Rabbim’ e her doğan günde şükrediyorum verdiği nimetler ve sağlık için ve dua ediyorum " RABBİM DOĞRU YOLDAN AYIRMA BİZLERİ " Gel gör ki benimde her kul gibi günahlarım var ![]() "kabir sorguları kolay geçenlerden, hesabını verenlerden eyle bizi ALLAHIM" Hayırlı cumalar dostlarım ![]() |
![]() |
![]() |
|