![]() |
Sevgiyi Paylaşıyor Muyuz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiyi Paylaşıyor MuyuzSevgiyi Paylaşıyor muyuz - Yokmuş Cesaretim Bu Kadar Yalnızlığa - Ayşegül Demir Hadi yine eskisi gibi ol! Dilinde sabahlayan yalanlar tüket bana hani uçsuz bucaksız ![]() ![]() Birde mumdan sebeplerin olsun gecesiyle beslenen ![]() ![]() Ansızın bir sabah mektup yolla mesela Dolunay’ın koynundan aldığın bir sabaha mektuplar yaz ![]() ![]() Bolca umut kıvır içine,yarınları da kat günahına Hatta sızlat kemiklerini Tahir’in,bende Zöhre olma hevesi tükendi zaten Geçen her saati kandır benimle,al aklımı başımdan Razıyım ![]() ![]() Gamzelen bir benim gözümde,yüzüne karaladığın gülücüklerle oyala kaderi Ve yüzünü yıkadığın suyla uyandır gözlerimi ![]() ![]() ![]() Bende ki yaralara tuz bas yine,hadi ağlat beni o yaraları dikerek İstiyorum hadi; Kalsın yine tenimde acıtan parmak izlerin, Dolaşırken ellerim, pürüzleri olsun kalbimin boşver! Kokulu yalanlar buketle adrese teslim Her layığıma hevesliyim ben Çukur çukur dolaşan adımlarım var düzayak sevdalarda, Dokunduğumda çiçeği kuruyan pencere kenarı süslerim, Ağlamaklı gecem, Bir de koskoca bir yalnızlık var koynumdan çıkmayan Her gece isteksiz birlikteliğim ![]() ![]() Senden ötesi acı ![]() ![]() ![]() ![]() Her şey den önce sen gittin ya! Baştan ayağa acıyım şimdi ![]() Meğer cesaretim yokmuş bunca gerçeğe Yokmuş cesaretim yıldızsız geceye! Ayşegül Demir |
![]() |
![]() |
|