![]() |
Değişik Bir Hikaye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değişik Bir HikayeSevgiliden ayrılmak Onunla ilk tanıştığım zaman … Ortaokula gidiyordum henüz 14 yasındaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan seneler geçti, ama gittikçe birbirimize bağlandık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında çok defa denedim ayrılmayı, hepsinde de dönüşüm bir öncekinden güçlü oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ( Şimdi, Lütfen Bir Kez Daha Okuyun ) |
![]() |
![]() |
![]() |
Değişik Bir Hikaye |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değişik Bir HikayeBu Yazıyı Daha Okumuştum ![]() ![]() Şöyle Diyebiliriz 13-14-15 Diye Gidiyor Sigara İçenlerin Sayısı Ülkemizde Her Geçen Gün Artıyor Yasak Getirmeleri Ceza Getirmeleri Hiç Birşeye Yaramaz Aksine Yasak Daha Cazip Gelir ![]() ![]() Bir Şekilde Anlatmalı Gögüs Hastalıkları Hastanesinde Örneğin Orda Bölüm Başkanlarında Bilgi Alıp Yardım Talep Ederlerse Seve Seve Yaparlar ![]() ![]() Oturupta Oğlum, Kızım Sigara Kötü Demek Onun Hiç Umrunda Olmaz Ama Hastanelerde Gördüğü Bilnç Altında Kendi Gözüyle Görmesi İçmemek Üzerine Bırakmasında Faydalı Olur ![]() ![]() Uzun Konuştum Teşekkürler Paylaşım İçin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|