![]() |
Gülüşlerinle Alkışla Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülüşlerinle Alkışla BeniGülüşlerinle Alkışla Beni - Gülüşlerinle Alkışla Beni Hikayesi Bir aşkın bitişi, bir nehrin kuruyuşuna benzermiş ![]() ![]() ![]() ![]() Satırlarından geldim birkaç saat önce ![]() ![]() ![]() Uzun zamandır okumadığım ve özlediğim satırlarından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülüşlerim sende kaldı demiştim, doğruymuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana sadece ben kaldım ![]() Artık biliyorum, belki de seni kimsenin çözmesini ve tanımasını istemedin diye, o kapalı kutu gibi kapattığın yüreğini kimse anlamasın diye bıraktın beni ![]() Sen aşk adamısın, sen her mevsim aşık olmalısın, bu yüzden, daha fazla yakınlaşmak adına korktun ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin, sana kalan satırlarından geldim sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musun, hiçbir zaman çözmeye çalışmamıştım seni ![]() Konuşmalarının arasına sıkıştırdığın cümleleri aldım sadece senden ![]() ![]() Belki de sen başından beri biliyordun sevgili, kısa bir zaman sonra çekip gideceğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dile kolaydı, insanlara kolaydı, sana kolaydı, bir bana kolay değildi sevgili ![]() Ben senin, bütün bunları bilen ama unutan satırlarından geldim ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bu yüzden ben senin, bu bitişe yakışmayan veda satırlarından geldim sevgili ![]() Yalancı bir bahardayız ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin, bir nehir gibi bana akabilme olasılığına düştüm ![]() ![]() Ben senin, o nehri kuruttuğun satırlarından geldim sevgili ![]() ![]() ![]() Gülüşlerinle alkışla beni, yeter ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi de seni, dahası bizi, o satırlarda bırakarak gidiyorum ![]() ![]() ![]() Ama sen ne olur, ne olur gülüşlerinle alkışla beni ![]() ![]() Çünkü ben seni yürekten sevmiş olduğumu bilen satırlarından geldim ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|