|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlamıyorum, hesaplardan, insanlardan, kahretsin, küçük |
![]() |
İnsanlardan Ve Küçük Hesaplardan Anlamıyorum Kahretsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanlardan Ve Küçük Hesaplardan Anlamıyorum Kahretsinİnsanlardan Ve Küçük Hesaplardan Anlamıyorum Kahretsin 'Yüreğimi İncitiyor İhanetler' Dudağımda güz türküleri birikiyor şiirler dökülüyor kaldırımlara sonbahar seslerinden ![]() Oysa mevsim bahar mevsimi gül mevsimi umut mevsimi ![]() ![]() Ama ben sevinemiyorum bütün ihanetler iz bırakıyor yüreğimde… Mutsuzum kalabalıklar içinde yalnız ve avuntusuz hiç bir neden derinliğimi doldurmuyor… Hep bir yerlere gitmeleri özlüyorum… Özledikçe ıssızda kendini arayan ve kanayan dervişler gibiyim… Renkleri solmuş güz yapraklarıyla saklıyorum yüzümü inadına kimsesiz sözcüklerle yürüyorum ![]() ![]() Bütün acılar eskise de yerine yeni acılar yeşeriyor ![]() ![]() ![]() Rüzgar esiyor üşüyor gözlerim… Herkes kendi acısını taşıyor yarınlara ![]() Yıldızlı geceler kayboldu artık ![]() ![]() ![]() Susmanın sınırını tüketiyorum artık ![]() ![]() ![]() Günlerim hep tek düze geçiyor alabildiğine boş ve anlamsız ![]() ![]() İnsanı ve kahpeliklerini iyi tanıyorum artık kirli aşağılık şeyleri unutmuyorum ![]() Uykularıma acılar sızıyor içim sızlıyor küle dönüyor karabasan oluyor rüyalarım ![]() ![]() Unutmak istiyorum gördüğüm bütün ihanetleri acıları unutmak istiyorum… Unutmak istiyorum bana edilen bütün kötülükleri haksızlıkları ![]() Ama yinede insan umudunu terketmeden dişiyle tırnağıyla mücadele edip tüm acılara ve ihanetlere rağmen inadına inadına yaşamalı diyorum… Nuri Can |
![]() |
![]() |
|