![]() |
Nefret |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() NefretNefret Hikayesi - Yaşam Hikayeleri - Mustafa Ersoy Bana gül demek sizin haddinize değil, insanların bana iyi davranması için bana yardımcı mı olmak istiyorsunuz? O zaman boyun eğin önümde! Ey saçıma sakalıma karışanlar; siz kimsiniz ki bana tanıdığınız insanların gözlerinden bakarak, sonra da onların beni beğenmeyeceklerinden korkacak? Benden utanmak istemiyor musunuz? O zaman utanın kendinizden! Bana yüz çevirmek sizin haddinize değil, beni kedinin kuyruğuna takılmış teneke mi sanıyorsunuz? Gelin de yanıma size sıçanınızı vereyim ![]() ![]() Ey ellerime bakıp acınacak durumda olduğuma kanaat getirenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Size doğru yolu göstereyim; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boşuna aramayın doğru yolu; desenli halılarda, dantelli el yazılarında doğru yolu aramayın, hele ki insanların yaptıklarına hiç doğru yol demeyin ![]() En büyük mutluluklar, en umutsuz anlarda tattıklarımızdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Ersoy |
![]() |
![]() |
|