![]() |
Hiç Noktam Kalmadı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hiç Noktam KalmadıHiç Noktam Kalmadı - Hiç Noktam Kalmadı Hikaye Bilmiyorum benden önce de noktaların var mıydı hayata doldurulmayı bekleyen ![]() ![]() ya da benden önce de doldurur muydun boşlukları ![]() ![]() ![]() ![]() benim tüm noktalarım anlamsız kaldı sende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öyle bir oyuna kapılmıştın ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hoş yaşının çocuguydun ![]() ![]() ![]() ![]() ummuştum sadece ![]() ![]() sessizce direndim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olamadım senin yaramaz rüzgarın ![]() ![]() sen sert oyunların insanıydın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ağlamak hırpalanmak kandırılmak hep kovalamak isteyen ![]() ![]() ![]() ![]() çok sevdim acı çektim diyebilmek için belki de kimbilir ![]() ![]() oysa sevmek her zaman acı çekmek değildir ![]() ![]() ![]() ![]() kimbilir kimler kandırdı seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mutlulugunu çaldılar ![]() ![]() ![]() ![]() artık kendi oyununu bile şaşıran ![]() ![]() ![]() ![]() samimi bir sevgiye hazır olmayan kırmak üzmek ve affetmek oyununu seven her defasında egosuna yenilen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() defalarca anlatmaya çalıştım sana gemi halatlarını çözüp de gidene kadar yakalayabilirsin ![]() ![]() ![]() açıldıktan sonra enginlere bir daha aynı limana dönmez ki ![]() ![]() ![]() önemsemedin ![]() ![]() ![]() ![]() bıkmadan usanmadan kırdın beni ![]() ![]() he rseferinde parçaları toplayıp yine yüreğimi avuçlarına bıraktım ![]() ![]() ![]() ![]() hain çocuk ellerine ![]() ![]() an geldi parçalar o kadar küçüldüler ki ; onları toplarken hep ellerim kesildi ![]() ![]() ![]() sen benim yüreğimi kanattın ![]() ![]() ![]() artık senin için toplayacak hiç parçam kalmadı ![]() ve ellerimde kesiklerine açabileceğim yeni yerim ![]() ![]() hiç anlayamadığım bu oyununu sürdürebilmek için gücüm de ![]() ![]() sevmek sevdigini haklı çıkartmakmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve yokum bir sonraki ele ![]() ![]() olamadık aynı cümle içinde soluyamadık aynı aşkı seninle ![]() ![]() ve yok hiç beraber atacağımız kahkahamız gelecekte de ![]() ![]() artık seninle gülüşmek yok ![]() ![]() ![]() ![]() hepsini alıp gidiyorum ![]() ![]() hiç noktam kalmadı kendime ait doldurulmayı bekleyen ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi geride kalan tüm noktalarımı hayata dostlara ve sana bırakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|