![]() |
İşte Aşk Budur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Aşk Budurİşte Aşk Budur - Aşk Hikayesi Birbirini çok seven bir çift bir gün trafik kazası geçiriler ve yatalak olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Aşkım şimdi parka 2 sevgili geldi tıpkı ılk tanıştığımızda gezdiğimiz gibi el eleler ve nasıl mesutlar şu anda bile bizim olduğumuz gibi ![]() - Aşkım annesi ağlayan çocuğuna baloncudan 2 tane balon aldı ve çocuk hemen sustu ![]() ![]() - Aşkım şu anda yaşlı bir amca ve yaşlı bir teyze bankta oturmuş sohbet ediyorlar ![]() ![]() Erkek bu şekilde dışarıda olanları anlatarak kızın sıkılmamasını sağlamaktadır ![]() ![]() ![]() Zamanla erkeği kıskanır ve ''keşke ben cam kenarında olsaydım ve dışarıda olanları görebilseydim'' der kendiı kendine sürekli ![]() ![]() Bu ikilinin özel bir durumu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün yine erkek dışarıda olanları ballandıra ballandıra kıza anlatmaktadır ![]() ![]() ![]() - düğmeye basmasam ne kaybederim ki zaten yatalağız birbirimize faydamız yok ![]() ![]() ![]() Erkek ölür ![]() ![]() ![]() ![]() Hastane personeli kızı erkeğin eski yatağına alacaklardır ![]() ![]() ![]() Kızı cam kenarına alırlar ve dışarı çıkarlar ![]() ![]() ![]() Kız camdan baktığında dışarıda hiç birşey olmadığını yalnızca KAPKARA BİR DUVAR olduğunu görür ![]() Erkek arkadaşı sırf onun canı sıkılmasın diye kapkara duvara bakarak günlerce ona hikayeler anlatır ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|