Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fırtına, içimde

İçimde Fırtına

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İçimde Fırtına

İçimde Fırtına Hikayesi - Gerçek Hayattan Alıntıdır - Hikayeler - Havva Gülbeyaz

İçimde bir fırtına anlatılması kolay olmayan � Çok zor ve karışık hayatın içinde sürükleniyorum İsyanlar sarmış yüreğimi ve parça parça sökülüyor derinden Öyle bir derin kuyu ki aydınlığa koşmak mümkün değil� Diyar diyar dolaşıyorum umutsuzlukları umuda taşımak uğruna Yeni mekanlar ve yeni insanlar ufkun ötesine taşıdı benliğimi Çok zor koşullar altında yaşamaya motive olmuş insanların dramı yüreğimi dağladı Ağladım için için� Sonrasında kendi umutsuzluğumun nedensiz olduğunu algıladım Kısa süreli mutluluklarla avunduğum dakikalar sona erdi ve mutluluğu yakaladım karanlıkların ardında Bir gün güneş kaybolmuş ve hayallerim zindan içerisinde tıkanıp kalmıştı Ama değişiyor benlikler ve yaşamlar Tanımlayamadığım hayat öyle yıkmıştı ki yüreğimi uçamıyordum Sadece kanat çırpıp bekliyordum kurtarılmayı Yalnız kaldığım dakikalar o kadar çoktu ki şimdi ne yalnızım ne de çaresiz Hayata anlam vermeyi ve onun ışığında hareket etmeyi öğrendim Yargılamalar içerisindeydim çoğu vakitler Eleştirilerim hep kendimeydi Ardından pişmanlıklar filizleniyordu ve o filizler yeşerip her yanı kaplıyordu Gökyüzünü göremez bir vaziyet almıştım Şimdi her şeyi boş vermeyi ve hayatı akışına bırakmayı öğrendim Zalim insanların zalimliklerine üzülmüyorum sadece uzaklaşıyorum kötülüklerden ve o benliklerden Sıkıştığım bir köşe vardı ve ben o köşeyi sonunda dönmeyi başardım Başkalarının alkışını beklemiyorum ben çoktan kendimi kutladım Değer vermek ve önemsemek hayatın içinde derin bir olgudur Ancak insan önce kendini önemsemeli ve kendine hak ettiği değeri vermeyi bilmelidir

Havva Gülbeyaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com