Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gidiyorum

Ben Gidiyorum

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Gidiyorum

Ben Gidiyorum Hikayesi - Gitmek Hikayeleri - Aynur Engindeniz - Aynur Engindeniz Yazıları

Hediyeni aldım,karşılıksız bırakmam bilesinSitemlerinden kurdela,acı bakışlarından paket yaptığın hediyene karşılık,bu evi sana bırakıyorum

İstersen değiştirirsin perdelerini,ben seçmiştimHalılara tahammülün kalmazsa kaldır gittsin,birlikte almıştıkGözünü tırmalayan ne varsa kaldır ortadanBenim gibi

Artık çoraplarını sağa sola fırlatabilirsinKızacak kimse olmayacakAma unutma ki attığın yerden bulup getiren de olmayacak

Unutursun sen diye on cuma namazında giyebileceğin kadar temiz giysi katlayıp ayırdım sanaO on namazdan sonra artık alışır,kendin hazırlarsın

Ben gideceğim çok yakındaYol göründü artıkDileğim Allahtan ben yokken yaşamanın tadına varırsınTahliye olur neşenKonuşursun gülersinBelki özlersin diye tabakların arkasına fotoğrafımı sakladımbelki iştebelki

Bin bir ümitle hazırlayıp serdiğim bohçamı,hüsranla doldurup gidiyorumBilemezdik böyle olacağınıSana suç bulmuyorumAma ne olurdu bakmayı becerebilseydinBelki göremedikleini görür,benden alamadıklarının sitemini etmezdin

Beni hiç düşünmeHani dedin ya "hayat masal değil yavrum "diyeMasaldı,sana bıraktım gidiyorumİster oku ister yakAnlamı yok artık

Sevmek yetmiyormuşİki kalbin de sevmesi toplanınca bir çatı etmiyormuşBen çıkarıyorum kendimi senin hayatından,ikimizde eksiye düşüyoruz

Biliyorum ki ne sen bensiz yaşayabilirsin ne de ben sensizAma biliyorum ki biz bir arada da yaşayamayız

Yaşattığın bütün güzellikler için teşekkür ediyorumGençliğimi süslediğin içinKalbini bana ayırdığın içinYağmurdan kardan fırtınalardan dingin gövdende koruduğun içinGözlerime aşkla baktığın her saniye için

Kötü günleri ben alıp gideyimMutlu günlerimizi albümde sana bırakıyorum

Duvarda asılı resmimizi de alıyorum,yerinde iz kalmışBoyarsın artık,takılmasın gözüne,pişman olma

Tek neye üzülüyorum biliyor musun,bensiz hayatının nasıl geçtiğini göremeyeceğimeGülecek misinYoksa başını her yastığa koyduğunda,odalarda yalınayak ve yapayanlız dolaştığında ağlayacak mısın

Gülüm derdin ya,gülün dikenini de aldı gidiyor işteArtık acıtmayacak gülünKokmayacak da

Yemeğini ye,pencereler açık uyumaKıyamam hasta olursun,kim bekler başucundaSahile in,kalabalığa karış,bulutları seyretBalkona konan kuşlara,akvaryumdaki balıklara yem verÇiçeğimi unutmaBeni koruduğun gibi koru onu da

Kapı eşiğinde kalbim var,sana bırakıyorum

Sevdiğim,güldüremediğim,ben gidiyorum

Seni seviyorum

Aynur Engindeniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com