07-10-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Gidiyorum
Ben Gidiyorum Hikayesi - Gitmek Hikayeleri - Aynur Engindeniz - Aynur Engindeniz Yazıları
Hediyeni aldım,karşılıksız bırakmam bilesin Sitemlerinden kurdela,acı bakışlarından paket yaptığın hediyene karşılık,bu evi sana bırakıyorum
İstersen değiştirirsin perdelerini,ben seçmiştim Halılara tahammülün kalmazsa kaldır gittsin,birlikte almıştık Gözünü tırmalayan ne varsa kaldır ortadan Benim gibi
Artık çoraplarını sağa sola fırlatabilirsin Kızacak kimse olmayacak Ama unutma ki attığın yerden bulup getiren de olmayacak
Unutursun sen diye on cuma namazında giyebileceğin kadar temiz giysi katlayıp ayırdım sana O on namazdan sonra artık alışır,kendin hazırlarsın
Ben gideceğim çok yakında Yol göründü artık Dileğim Allahtan ben yokken yaşamanın tadına varırsın Tahliye olur neşen Konuşursun gülersin Belki özlersin diye tabakların arkasına fotoğrafımı sakladım belki işte belki  
Bin bir ümitle hazırlayıp serdiğim bohçamı,hüsranla doldurup gidiyorum Bilemezdik böyle olacağını Sana suç bulmuyorum Ama ne olurdu bakmayı becerebilseydin Belki göremedikleini görür,benden alamadıklarının sitemini etmezdin
Beni hiç düşünme Hani dedin ya "hayat masal değil yavrum "diye Masaldı,sana bıraktım gidiyorum İster oku ister yak Anlamı yok artık
Sevmek yetmiyormuş İki kalbin de sevmesi toplanınca bir çatı etmiyormuş Ben çıkarıyorum kendimi senin hayatından,ikimizde eksiye düşüyoruz
Biliyorum ki ne sen bensiz yaşayabilirsin ne de ben sensiz Ama biliyorum ki biz bir arada da yaşayamayız
Yaşattığın bütün güzellikler için teşekkür ediyorum Gençliğimi süslediğin için Kalbini bana ayırdığın için Yağmurdan kardan fırtınalardan dingin gövdende koruduğun için Gözlerime aşkla baktığın her saniye için  
Kötü günleri ben alıp gideyim Mutlu günlerimizi albümde sana bırakıyorum
Duvarda asılı resmimizi de alıyorum,yerinde iz kalmış Boyarsın artık,takılmasın gözüne,pişman olma  
Tek neye üzülüyorum biliyor musun,bensiz hayatının nasıl geçtiğini göremeyeceğime  Gülecek misin Yoksa başını her yastığa koyduğunda,odalarda yalınayak ve yapayanlız dolaştığında ağlayacak mısın
Gülüm derdin ya,gülün dikenini de aldı gidiyor işte  Artık acıtmayacak gülün Kokmayacak da 
Yemeğini ye,pencereler açık uyuma Kıyamam hasta olursun,kim bekler başucunda Sahile in,kalabalığa karış,bulutları seyret Balkona konan kuşlara,akvaryumdaki balıklara yem ver Çiçeğimi unutma Beni koruduğun gibi koru onu da  
Kapı eşiğinde kalbim var,sana bırakıyorum   
Sevdiğim,güldüremediğim,ben gidiyorum 
Seni seviyorum     
Aynur Engindeniz
|
|
|