![]() |
İmkansız Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmkansız Aşkİmkansız Aşk Hikayesi - Gerçek Hayattan Alıntıdır - Hikayeler - Havva Gülbeyaz Aşkı gözlerinde tattım, Bir ömür saklarım irislerimde seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmgelerimin içinde kaybettiğimsin, samanyoluna dönen gözlerimle izlediğimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlayan benliğin güneşisin tepede ışıldayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açılan gözlerimde ilk gördüğümsün, kanatlanarak uçtuğum; ulaşılmazın ötesinde olansın, sılamın içinde gurbetimsin ![]() ![]() ![]() Tan vaktinde buruk acı yüreğimde, karanlıklardan kaçmak isteyen ben� Yalvaran edayla bağlandım yüce kudret dediklerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemler matemler sergileniyor Marmaranın sığ olmayan sularında� Koşar adımlarla gidiyor yürekler� Duygularımı anlatamıyorum kimseye yüreğimde hapsolan aşk acısı� Her biri canlı birer bomba� İsyanlarım bombalar gibi saçma sapan bölük bölük� Sen nerdesin gizemli sevdiğim� İsyanlarım, hasretim, özlemim acılarım hepsi burada sen yoksun ortada� Canıma can katan sensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Havva Gülbeyaz |
![]() |
![]() |
|