Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
unuturum

Unuturum

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Unuturum

Unuturum Hikayesi - Unuturum İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları

"Aaa cüzdanı evde unutmuşum" ya da "Ayyy, bak arayacaktım unuttum" şaşkınlığı değil sözünü edeceğim Ben insanlara kırgın olduğumu unutuyorum Hatta ben bazen birine küs olduğumu da unutuyorum O kadar azdır ki küs olduğum, bir ikiyi geçmez ama unutuyorum yani Vardır cadılığım, öyle kanatlı melek gibi gülümsediğime bakmayın yukarıdaki fotoğrafımda Onu da zaten yakında değiştireyim istiyorum Annem boynumdaki kolyeyi çok iri buluyor Anne yüreği işte, kolyeye iri demeyi tercih ediyor Oysa ki bence, ben iri duruyorum İriliğimin ciddi bir kısmını erittiysem de çok zayıf değilim hâlâ İyice zayıflayayım, öyle değiştireyim diyorum ama her bakışımda gıdılarımı ve avurtlarımı kazımak istiyorum Neyse ne diyordum? Hah unuturum diyordum

Barıştıran unutkanlık!

Bir arkadaşım zamanında feci bir kazık atmıştı bana Argo oldu ama başka da tanımı yok yaptığı şeyin O da kendi hakkını savunduğunu düşünüyordu ama "iş başka dostluk başka" lafını duyduğum anda arkadaşlığın da ne kadar başka olduğunu düşünmüştüm Neyse efendim, araya ortak arkadaşlanmız girdiyse de biz küstük Ben küstüm yani Çok sevdiğimiz insanların davranışları ve yorumları hep daha önemlidir ya Onların kırma dercesi de o kadar yüksek oluyor haliyle Aradan bir zaman geçti Ortak bir arkadaşımız bir iş yeri açti Biz de doğal olarak açılış kokteyline gittik Ben kanepelerle gazozların arasında otururken, bu benim küs olduğum arkadaşımla kocası girdiler kapıdan Ben sevinçle ve özlemle yerimden fırlamayayım mı? "Ayy, ne zamandır görmüyordum sizi" diye Kucaklarına doğru koşarken yarı yolda aklıma geldi "ayol ben buna küstüm" diye Artık yola çıkmışım, yolda kısa yani üç adımlık bir hol Neyse öpüştük, konuştuk, barışmış olduk Gelen, bizi görünce şaşırıyor tabii Bir ara bir arkadaşım "hani sen buna küstün?" dedi "Unuttum küs olduğumu" dedim "Ay ben sana ne deyim bilmiyorum ki" dedi gülerek Ben de gazoz içtim Böyle hadiselerim çoktur benim Unutuveririm hemen kötü şeyleri Ya da çok kızdığım birileri iki tatlı laf etsin; hooop, vazgeçiveriririm o kızgınıktan Acaba kötü bir şey mi bu? Yani böyle şey mi oluyor insan; prensipsiz, ciddiyetsiz filan? Olmuyordur umarım

Neden gülümsemiyorduk?

Geçtiğimiz hafta sonu bir röportaj okuyordum "Bana yapılan haksızlıkları unutmam ama kin tutmam" diyordu röportaj veren kişi Bir arkadaşım vardı, birinin bir hareketinden, fazla sıkboğaz etmesinden rahatsız olunca uyduruk bir küslük çıkanr ortaya bir daha da görüşmezdi Hiç de durup düşünmezdi üzerinde Biri gelir, biri giderdi ona göre Geniş gönüllü yaşar giderdi öyle Bu yazıyı yazmadan az önce birisi gülümsedi bana "Aaa ne güzel gülüyormuş" dedim Ben de ona gülümsedim Sonra "niye birbirimize gülümsemiyorduk biz?" diye düşündüm Sonra anımsadım Anımsarken biraz zorlandım Sorun "niye gülümsemiyoruz birbirimize"den çıkmıştı Lafı hep uzatıyorum Şu Amerika'lıya bir unutkanlık şeyi verselerdi ne iyi olurdu Ya da bir sakinleştirici filan

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com