07-10-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkın Faili Ben
Aşkın Faili Ben Hikayesi - Aşk Hikayeleri - Fatma Avcı Yazıları
Bu aşkın faili benim, mefulü sen
Meçhulü benim, cahili sen
Kah didenin ucundayım,
Kah hane-i dilin kapısında,
Kah düşer kırılırım,
Kah çarpar parelenirim  
Bir kelebek kadar naif ve nazlı sevdamızı tutmayı beceremedik  Hoyratça davrandık, avuçlarımızın içinde örseledik  Kanatları kırıldı ve küstü bize uçamıyor artık… Kaç vurgun yedik, kaç ayrılıklar ve kaçışlar yaşadık  Toparlayabilmiştik örselenmiş yüreğimizi, sevdamızı, aşkımızı  
Şimdi içimizde yaşamayı seçtik Ruhlarımızla sevmeyi, görmeden, konuşmadan, dokunmadan ellerimize, bedenimizle değil ruhumuzla sevmeyi seçtik Yüreklerdeki yangını küllemeye çalışırken başka biri olmaya çalıştık  Zor olan hangisi idi? Başka biri gibi davranmak mı? Yoksa aynı kişi olup sevgini haykıramamak mı? Bir zamanlar "tiryakinim" derken şimdi "seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli" diyorsun  "Özledim" diye haykırıyor, özlemini gidermek için çaba sarf etmiyorsun  Bu sevdaya emek verdik yıllarca kelebek misali Kozayı açmak için verdiği uğraş gibi  Ama bu sonbahar rüzgârları çok sert esmeye başladı Sessiz uğultular halinde, her yönden sert esen rüzgâr  Artık dayanamıyor bu kelebek bu sessizliğe  
Ya fırtına ol, ya boran, sessizliği boz  Ya avuçlarını aç uçur sevda kelebeğini gidebildiği yere özgürce gitsin, ya da avuçlarını sıkıca kapat ölsün  
Fatma Avcı
|
|
|