Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgisi, ders, hayat, konu, sınav, yazılı

Ders Hayat Bilgisi Konu Yazılı Sınav

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ders Hayat Bilgisi Konu Yazılı Sınav

Ders Hayat Bilgisi Konu Yazılı Sınav Hikayesi - Ders Hayat Bilgisi Konu Yazılı Sınav İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları

SORULAR:

1- Eğer tek tek hepsine yanıt verilmeyecekse bir köşe yazan neden resminin altına elektronik posta adresi yazar?

2- Gerçekten hayat güzel midir, yoksa uyduruyor musun?

3- Bebek yardımı yapıyormuşsunuz, eşim hamile, 5 milyara ihtiyacım var, yollar mısınız?

4- Tuğçe Baran sana neden kök hücre diyor?

5- Ben kanser hastasıyım ve eşim hamile Kök hücre için nereye başvurmam gerekiyor?

6- Ben de lisede öğretmenimi terlik satarken görmüştüm Ben utanmamıştim ama o beni görünce utanır diye bakamamıştım Aslında utanması gereken onları bu duruma düşürenler değil midir sence?

7- Kasedinin kapağındaki basın ve halkla ilişkiler diye numarası yazan kadını arıyoruz, bizi seninle konuşturmuyor Bu nasıl halkla ilişkiler?

8- Neden beni aramıyorsun, imzalı resim yollamıyorsun, mektubuma cevap vermiyorsun?

9- Anneden Anneye kampanyası ne alemde? Yardım etmek için hangi numarayı arayacaktık?

YANITLAR

1- Bir gün içinde gelen yüzlerce elektronik postanın sadece okunması saatler alıyor Kaldı ki yazılanların büyük çoğunluğu arkadaş olma isteği üzerine kurulu Bu çok mutluluk ve gurur verici bir durum ama hak veririsiniz ki yapılması gereken bir dolu işin içinde bunlara tek tek yanıt yazabilmek benim için çok zor Bir adres olması, bir adresin olmamasından daha iyidir bence

2- Bazen benim de hadi oradan dediğim oluyor kendime ama Arada bir "bu arkadaşı yollayalım bakalım Filistin'e, oraya buraya, oralarda da ötebilecek mi hayat güzeldir dırt pırt diye" deseler de hayatın devam ettiği sürece buna inanmanın ben pek kötülüğünü görmedim Uydurmuyorum

3- Evet Yeri gelmişken, değil 5 milyar 5 milyon dahi para yardımı yapmıyoruz Bu yardım sadece bebek bezi ve bebek eşyası üzerine kurulu Bu arada, bebeğin tulum, çorap, başlık battaniye gibi temel ihtiyaçları çok daha önemli Lütfen lüks şeyler talep etmeyiniz

4- Aylar önce yeni doğan bebeklerin göbek kordonundan alınan kan hücrelerinin dondurularak, yaklaşık yirmi yıl saklanması ve olası bir kötü hastalığa karşı tedavide bu hücrelerin kullanılabileceği haberini ilk biz vermiştik Vatan'da O gün bugündür Tuğçe Gülmekonayakışır hanım bana bu adı taktı

5- Bu tür elektronik postalara geciktirmeden yanıt yazmaya çalışıyorum Ama sıkça sorulduğu için bir kez daha tekrar edelim New England Cord Blood Bank isimli şirketin Türkiye ayağı Babycord bu iş için arayabileceğiniz isimlerden biri Gerekli tüm bilgileri Cengiz Başsa'dan alabilirsiniz 0212 291 63 28

6- Geçtiğimiz hafta yazdığım Limon başlıklı yazıma gelen yüzlerce elektronik postadan biri bu Meğer pek çoğumuz bir öğretmenimizi bir ek iş yaparken görmüşüz Ben de öğretmenimi limon satarken görmüş, beni görüp utancak diye utanmıştım Evet çok haklısınız Utanması gerekenler bir öğretmeni pazarda limon satmaya mecbur edenler aslında

7- Kadıncağızı gece gündüz arayıp benimle sohbet etmek istiyenler size sesleniyorum Kendisinin de dediği gibi eğer benimle sohbet edebileceğiniz bir numara olsaydı oraya benim numaram yazılırdı 'Halkla ilişkiler'den ne anlıyor bazı arkadaşlarım bilmiyorum ama emin olun birebir bir aracılık işi değil Bu konuda sizlerin de hassasiyet göstereceğine inanıyorum

8- Niye ki? Bazen aradığım da oluyor Ama mektupta yazılı olan duruma göre imzalı resime gelince, imza günlerinde bol bol buluşacağız zaten Şubatta yeni kitap çıkıyor ve ben yine Türkiye yollarına düşüyorum Beraber resim çektiririz, daha iyi değil mi?

9- "Anneden Anneye" büyük hızla gidiyor Gönderdiğiniz postalara şu ana kadar yanıt gelmediyse bekleyiniz Bu işi belli bir düzenle yapmak gerekiyor Bu noktada yardımlarınız için 536 xxx numarayı arayabilirsiniz Sohbet için değil ama Zaten bende değil bu telefon

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com