Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mektup, sevgilye

Sevgilye Mektup

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilye Mektup

Sen bugüne dek her gece Allah’ tan istediğim, ölesiye sevdiğimsin gün geldi dualarım kabul oldu seni tanıdım, bin bir umutla sana sarılmak, seni hissetmek, sana güvenmek istedim… daha doğrusu kalben benim olmanı istedim… Senle küs olduğumuz zamanda bile hep kendimi aldattım, çok kereler yastığım yaş doldu çektiğim acılardan dolayı, seni unutmak için Allaha yalvardım mantığımı duygularımdan önce tuttum ama kalbim unutmadı…

Sığındım zamana unutturur diye ama o gülüşün, zamanları aştı göz kırpışın gözlerime ulaştı anladım ki… Seni unutturacak hiçbir mesafe yok bu yerde… Seni unutmak mı, eğer seni unutsaydım bir çağrın beni bu kadar yakar mıydı, Sen her zaman içimde umut oldun sen yokken gecelerce yıldızlara bakıyordum… Senin yerine onlarla dertleştim, sırdaşım oldular bugün ise sabahı bekliyorum yavaş yavaş yaklaştığını hissediyorum

Seni uzaklarda düşündükçe kahroluyorum biliyor musun artık mutlu olman için dua etmiyorum …

Beklemek, beklemek tek yapabildiğim bu… Özlemek ama ulaşamamak, kaderim desem de kabullenemiyorum çünkü…

SENİ SEVİYORUM

EbRu DİNLER

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com