![]() |
Bir Bebeğin Anne Karnından Seslenişi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Bebeğin Anne Karnından SeslenişiDokuz ay on günlükken çıktım gurbete ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyküm böyle başladı işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Halen burnumda tütüyor annemin aşererken pişirdiği yemeklerin enfes kokuları ![]() ![]() Hep güzel kokular gelmedi tabi ![]() ![]() ![]() Bulunduğum mekanı sorarsanız bayağı korunaklıydı ![]() ![]() ![]() Az mı Mozart dinlettiler bana! Neymiş efendim uyumlu ve sakin bir kişilik olurmuşum ![]() ![]() Kaldığım yer bana yetiyordu ta ki son aya kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Hele bir gün omzumda nasıl bir acı duydum anlatamam ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de malum turşu olayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk aylarda boğazıma bir yudum süt, yoğurt girmemişti biliyor musunuz? İnanın sokak sütçülerinden medet umuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sürekli evde oturduğu zamanlarda o kadar çok sıkılıyordum ki ![]() ![]() ![]() Anneciğim ve babacığım uzun bir maratondan sonra artık yanınızdayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aysel AKSÜMER |
![]() |
![]() |
|