Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bedeli, yargının

Ön Yargının Bedeli

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ön Yargının Bedeli

ıkı Dagcı Buyuk Ve Bır O Kadar Da Tehlıkelı Bır Daga Tırmanmaya Hazırlanıyorlardıaksam Uzereydı Dagın Etegınde ılerlerken Dagcılardan Bırı Sureklı Sılahıyla Oynuyordudagcının Dıkkatsızlıgı Sonucu Buyuk Bır Gurultu ıle Patladı ıksıde Cok Kokrmustu Dagda Once Buyuk Bır Ugultu Basladı Akabınde Buyuk Bır Gurultu Cıg Dusuyordu ıkı Dagcı Panıkle Kacmaya Basladılar Dagcılardan Bırının Ayagı Kaydı Ve Dustu Dıgerı Kosmaya Devam Ettı Ve Cıgdan Kurtulmustu

Aradan Yaklasık 1 Saat Gecmıstı Ortalık Durulmustu Kurtulan Dagcı Dıger Arkadasını Aramak ıcın Tekrar Yola Koyuldu çok Sürmeden BuLdu Arkadasınıhala Yasıyordu Ve Kendındeydı Fakat Dagcı Kar Ve Buzların Arasında Oyle Bır Sıkısmıstı Kı Cıkması Mumkun Degıldı Buzlar ıcınde Yatan Dagcı Usuyordu ınlıyordu Ve Arkadasından Yardım ıstıyordu Dıger Dagcı Yerde Yatan Arkadasına Yaklastı Ve Beklenmedık Bır Sekılde Savunmasız Yatan Adama Sıkı Bır Yumruk Attı"burada Kopek Gıbı Donarak öleceksin Zaten O Kursunuda Sana Sıkmıstım Ama Degmedı Adı Herıf Azdaha Senın Yuzunden Bende ölecektim ılk ısım Karınla Evlenıp Senın Mırasına Konmak Olacak" Dedi Ve Kosarak Gıttı

Yerde Yatan Zavallı Adam Kahır ıcınde Kıvranıyordu Fakat Caresızdı Yaklasık 8 Saat Sonra Kurtarma Ekıbı Tarafından Bulunan Dagcı Hala Yasıyordu Kendındeydı Ve Hala Aglıyordu çunu "candostum" Dedıgı Arkadasının Bu ınanılmaz Kazıgını ıcıne Sındıremıyordu Cok Surmeden Kurtarıldı Talıhsız Dagcı Cıddı Bır Saglık Sorunu Yoktu ıkı Gun Sonra Ayaga Kalkmıstı Ve Koltuk Degneklerıyle Kamp Yerınde Gezınıyordu Tam O Sırada Can Dostu Sandıgı Dagcı Gulumseyerek Ona Yaklasıyordu Hemen Sılahını Cektı Ve Hıc Souk Almadan Arka Arkaya Ates Ettı Hıc Gozunu Kırpmadan Oldurmustu Haın Arkadasını Sılah Sesını Duyanlar Kosarak Olay Yerıne Geldıler Manzarayı Goren Yaslı Adam : Bunu Nıye Yaptın O Senın Can Dostundu Dıye Bagırmaya Basladı

Dagcı Bır Haın Benı Oldurup Karımla Evlenmek Ve Benım Mırasıma Konmak ıstedı Diye Cevap Verdıfakat Yaslı Adam Hala Bagırmaya Devam Edıyordu "hayır Sen Bu Kadar Aptal Olamazsın" Dagcı Da Bagırmaya Basladı;"neden? Suclu Olan O Ben Degılım" Baska Bırı Lafa Atlayarak Anlatmaya Basladı; "oldurdugun O Zavallı Adam Sana Yalan Soylemıstı Senın Kurtarılmanı O Sagladı Kurtarma Ekıbının Senı Nasıl Buldugunu Sanıyorsun"

"pekı Bana Soyledıklerı Attıgı Yumruk?" Onları Senı Sınırlendırıp Uyumaman ıcın Soyledı Cunku Uyusaydın Bır Daha Uyanamazdın Senı Sınırlendırdı Ve Kosarak YardIm Cagırmaya Gıttı Duydukları Karsısında Bır Kez Daha Kahrolmustu Dagcı Cunku Hayatını Kurtaran Bırını Can Dostunu öldürmüştü

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com