![]() |
Anne Sen Mi Geldin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anne Sen Mi Geldin30’lu yaşları arşınlarken;sanırım uzun soluklu ilişkileri de arıyor insan bir yerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha mı seçici oluyor ne insan 30 yaşlarına yaklaşırken ![]() ![]() ____Efendim ![]() ![]() ____Canımsın nasılsın ![]() ![]() ![]() ____Şükür güzelim seni sormalı ![]() ![]() ____Ne olsun işte ev iş çoluk çocuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ____Hımm ____Ohh sen rahatsın tabi ![]() ![]() ![]() ![]() ____Diyosun ![]() ![]() ![]() ____Tabi canım;sorumluluğun yok nasılsa ![]() ![]() ![]() ![]() (Bende sana diyemiyorum) ____Yok canım niye özeneceksin ![]() ![]() ____Çoluk çocuk yok ;ev derdi yok ![]() ![]() ![]() ![]() (Sen öyle san ![]() ![]() ____Yalnızlık hiçte göründüğü kadar sevimli değil ama ![]() ![]() ![]() ____Ya olur mu kafan rahat işte ![]() ![]() (Uzun bir sessizlik) ____Şu mimar ne oldu senin ![]() ![]() ____Ha o mu,ayırdık yollarımızı çoktan ![]() ![]() ____Ya çok yakışıyordunuz ama ![]() ![]() ![]() ![]() ____Yürümedi işte ![]() ![]() ![]() ____Ooooo sen ince eleyip sık dokursan evde kalırsın bak (Bir pot kırıntısı arası) ____Kısmet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Ona kalsa bu mevzu uzun uzadıya sürecek hoş;ama sesimin donukluğu konu değiştirme gereksinimi artıyor bir yerde) ____Baksana ne diyecektim sana ![]() ![]() ____Buyur ![]() ![]() ____Hafta sonu yurda gidiyoruz biz ![]() ![]() ____Yurt mu? Ne yurdu? ____Çocuk esirgeme yurdu sende gelsene ![]() ![]() ____Bir planım yok olur aslında ![]() ![]() (Aslında planım çok lakin kadınlığın getirisi annelik duyguları mı içimde depreşip bu daveti düşünmeden kabul etmeme neden olan) ____Tamam o zaman alolaşırız ![]() ____Anlaştık ![]() ![]() ********************************************** Zaman kavramının çizgileri önce ellerde başlar;sonra yüze düşer gölgeler;lakin yinede insanın yalnızlığında zaman zaman özendiği bir duygu belki de kendi kanından bir can’ın varlığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ____Alo ![]() ![]() ____Güzin ![]() ![]() ____Efendim canım ![]() ![]() ____Yarın sabah ki plan için aradım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ____Şey ![]() ![]() ![]() ____Şey mey duymak istemiyorum planı daha önce yapmıştık ![]() ![]() ____Tamam tamam ![]() ![]() (Zayıf mıyım neyim,programı iptal bile edemedim ![]() ![]() ![]() ![]() *********************************************** Ertesi gün saat:10:10 ____Bagajdaki hediyeleri bir görsen neler aldık neler ![]() ![]() ____Ne güzel ![]() ____Sizi tanıştırmadım dur bak ![]() ![]() ![]() ![]() (Yıllar geçti,dün gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ____Memnun oldum ![]() ![]() İki ses aynı telde; ____Bizde ![]() ![]() ![]() ___Hoşgeldiniz ![]() ![]() ___Hoşbulduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Küçük bir kalabalık ;elimizdeki renkli paketlere gözlerini dikmiş merakla bekleyen küçük pıtırcıklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ____Gel bakalımm ![]() ![]() (Bir çocuğa nasıl hitap edilir;çocukların dili nedir ![]() ![]() ____Adın ne senin ![]() ![]() (Kocaman gözleri sevgi dolu) ____Gül ![]() ![]() ![]() ![]() (Gülümsüyor ön dişlerinden bir kaçı eksik ![]() ![]() ![]() ____Kaç yaşındasın Gül ![]() ![]() (Parmaklarını açıyor tek tek sayıyor üç ![]() ![]() ![]() ![]() ____3 mü?? ____3 diyor ![]() ![]() (Belki dört,belki beş ne önemi var ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman nasıl geçiyor bilmiyorum Ta ki arkadaşımın sesini duyana kadar ![]() ![]() ____Güzin hadii ![]() ![]() ____Tamam ![]() ![]() ____Gül’üm ben şimdi gidiyorum ![]() ![]() (Daha bir sarılıyor bana başını kaldırıyor ve gözlerimde gözleri ![]() ![]() ************************************************** ************************ (Terk edilişler hep böyle mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hafta içi iş yerimde, aklıma zaman zaman aynı sahnelerin üşüşmesinin daha fazla önüne geçemeyeceğimi anlayınca,aynı yurda bir hafta sonra yeni bir ziyaret gerçekleştirme tutkum artıyor gün be gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nihayet beklenen güne adım atmanın tatlı telaşı içimi kıpır kıpır ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() _____Ooo Hoşgeldiniz ![]() ![]() _____Hoşbulduk diyorum ![]() ![]() (Bu hoşgeldiniz de değişik bir üslup gizli ya hayırdır inşallah) _____Şaşırdım açıkçası diyor kadın görevli ![]() ![]() (Bakıyorum tuhaf tuhaf yüzüne,şaşıracak ne varsa bunda) _____Niçin ?? _____Genelde bir kez gelirler ziyarete,arkası gelmez ekseriya,bu nedenle tanıdık gelince yüzünüz şaşırdım birden ![]() ![]() (Fazla gevezelik etmek istemiyorum kadın görevliyle; Gül’ümü görmek için geldim ben buraya) _____Gül’ü görebilir miyim? (Alaycı bir tebessüm, belki de ben öyle sezinledim ![]() ![]() ![]() _____Tabi,burdan ![]() ![]() (Oyun bahçesine çıkıyoruz birlikte gözüm küçük oyun kümesinde;nerde benim Gül’üm) _____Bakın şu kenarda oyunu izleyen (Gruptan uzak bir köşede bakıyor oyun alanına Gül,durgun ve ilgisiz ![]() ![]() ![]() _____Gül ![]() ![]() ![]() (Arkasını dönüyor,başını kaldırıyor göz göze geliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ___Anne sen mi geldin? Elif TUNÇER |
![]() |
![]() |
|