![]() |
Vefa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vefa[B]Vefalı dostum benim ![]() Seni yıllar sonra görmek şaşırttı beni ![]() ![]() Sen; vefalı dost: Sen can yoldaşımdın ![]() ![]() ![]() Bir insanı eşi, çocukları, ana-babası bile terk ederdi yeri geldiğinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vefalı dostum; bağışla beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köpekten sadık dostum, senin değerini hiç ama hiç bilemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç anlamadım neden terk ettiğini ![]() ![]() ![]() Sıkıldığım için senden, gidişine sevinmiştim bile ![]() Otuz yıldan sonra seni hiç değişmemiş görmek tuhaf geldi ![]() Kıskandım genç kalışını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pekiyi alay etmeye mi geldin? Onca yıldan sonra ve bu hisler içinde seni nasıl ağırlamalıydım? Bunca yıl nerelerdeydin? Neden geldin? Yalınız mıydın? Evet, evet yalınız mıydın? Beni nereden bulmuştun? Gürcistanlı amelelerle ne işin vardı? Yoksa orta malı mı olmuştun? Milliyet mi değiştirmiştin? Bir sürü soru vardı kafamda ve hepsini dosdoğru cevaplaman gerekliydi ![]() Çok yazık eski dost ![]() ![]() ![]() ![]() Seni eşimle aynı yastıkta baş başa yakalamak nasıl izah edilebilecek bir durumdur? Kıskancım bilirsin ![]() Vurur, öldürürüm bilirsin ![]() Böyle vefa olur mu? Bu ihaneti affetmem bilirsin? Pekiyi niye yaptın? Lezbiyen misin? Kin, öfke ve üzüntü içinde seni öldürmeye karar verdim ![]() ![]() ![]() Zamanı geçmiş vefalı dost neden, hatıralarda kalmadın? Parmaklarımı kana bulayan sevgili tahtakurusu; seni affedip salsam Çinliler gibi ürerdiniz ![]() ![]() Biz insanlar hep sadakatsiz ve nankör olmadık mı? Bencil olmadık mı? Biz de dostluklar menfaat üzerine inşa edilir ![]() ![]() Engin Tatlıtürk [/B ] |
![]() |
![]() |
|