Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olurmuş

Olurmuş Böyle

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Olurmuş Böyle

Olurmuş Böyle Hikayesi - Olurmuş Böyle İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları

Fena halde hüzünlü geldim gazeteye Annemin ahi mı tutu ne? "Televizyonlarda 'uçak babama selam söyle' deyip duruyorsun, 'ben babamın kızıydım' deyip duruyorsun, göreceğiz seni de" demişti geçenlerde Ben de "anneciğim sana yazdıklarıma da gelecek sıra" dedim ama Hay Allah Bildiğiniz gibi değil, çok moralim bozuk

Yazımı yazmadan önce Yeşim, İlkay ve Seçil'in yanındaydım "Onlar da kim?" diyecek olursanız, Sellahatin bey, Haşmet bey ve Okay beyin asistanlarıdırlar Bazen tatlı tatlı sohbet ederiz Bugün yine içimi rahatlatma eylemi yaptılar ama, nafile

"Olay nedir?" sorunuzun cevabını veriyorum

Kızım gülüyor ama

Kızım sadece babasına gülüyor

Ne var bunda demeyin sakın Çok bozuluyorum bu duruma Tam da bu satırı yazarken ekranın sağ alt köşesinde doların yükseldiğine, altin fiyatlarının dalgalandığına dair bir uyan belirdi Ohhh dedim kendi kendime Sabah gazetede Tayyip Erdoğan'ın "Nemaların hepsini bir anda ödeyemeyiz, bu talep çılgınca" cümlesine takıldı gözüm Yani bu haberleri atladığımı sanmayın sakın Bunlara üzülmüyor muyum? Üzülüyorum Ama İlkay ve Yeşim bile bu sorunlara çare olamıyor

İlkay'ın 7 yaşında, Yeşim'in ise 21 aylık erkek çocukları var Ben "kızım beni biberon sanıyor, gece gündüz kucak kucağayız ama o sadece babasına gülüyor bunu ayırt etmek için daha çok küçük Bu kadarcık velet bunu bana nasıl yapar?" diye sızlanınca, kızlar başladılar anlatmaya

Böyle olurmuş işte Bunu kabul etmek lazımmış Erkek bebekler anneye kız bebekler daima babaya düşkün olurlarmış Üstelik kız bebekler "Sen bana 40 gün bak, ben 41 gün bana bakacak birini bulurum" derlermiş Demek bu cümleyi kurabiliyorlar ha? Yani ne diyeyim, alışacağım demek ki Seçil tüm bu konuşmaları gülerek dinledi "Hehehehe" diyerek Kendisi bekâr bir arkadaş

Çocuğa kim bakarsa çocuk ona benzer düşüncesiyle tüm yaşamımı ona göre programlarken, çıkardığı her seste yerimden fırlarken ve bunlardan asla asla ama asla bir zorluk, mutsuzluk, yorgunluk hissetmezken, her yeni tepkisinde büyük şaşkınlıklar yaşarken o sadece babasına gülüyor Üstelik Mecidiyeköy'deki Gima'da alışveriş yap, piyangoyu miyangoyu umursama, 2 trilyon oradan çıksın, tam da "bu kadar cep faturası ödeyemeyeceğim, bunlar konuşsam da konuşmasam da aynı faturayı yolluyorlar" diyerek hat değiştir, faturalardan deprem vergisini kaldırsınlar, Brezilya'da yeni hükümetin Kültür Bakanı Grammy ödüllü bir şarkıcı olsun, sen geçen seçimde kalbinin kültür bakanı adayı Atilla Özdemiroğlu'nu milletvekili bile çıkarama, İngiltere Kraliçesi yirmi yıl boyunca para sıkıntısı çeksin! Biz bunu daha yeni öğrenelim filan ama, ben bu arada bunlara değil, kafamı nelere takayım?

Zaman tanımalıyım!

Oh!

Buraya kadar bu yazıyı okudunuz mu? Eğer okuyup hâlâ ucunu bucağını kaybetmediyseniz, vallahi çok iyi bir okursunuz Kısa cümle kuramıyorum ben Yazım işaretlerinden en çok virgülü seviyorum Bir de tırnak işaretini Bebeğim belki beni tanıdıkça güler? İlişkimize zaman tanımalıyım Büyük olasılıkla beni eli kolu gibi bir parçası sanıyordur Bebek bu, eline bakıp güler mi? Benden sonraki en yakın insan babası, üstelik sakallı ve kalın sesli Değişik yani

Bir de üç noktayı seviyorum

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com