Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yaşlanmak

Yaşlanmak

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşlanmak

Yaşlanmak Hikayesi - Gerçek Hayattan Alıntıdır - Hikayeler - Havva Gülbeyaz

Yaşlanmak dünyada canlıların geçireceği evrelerden biri… Yaşlılık ürkütür benliğimizi… Şahsen ben yaşlanmak hissine kapıldığımda endişelenirim Yaşlılığın iyi ve güzel tarafları var mıdır?

Yaşlanabilecek kadar çok yaşayabilmenin vereceği mutluluğunu hissetmek olabilir yüzü güldüren… Uzun yaşama fırsatı bulabilirsek düşünce yapımızda değişecek ve erdemlerimizle olgunlaşacağız Böyle düşününce yaşlanmak sevimli görünüyor gözümde… Ardından kimse kaçınılmaz olandan korkmamalı diye ekliyorum Korkularımız bize güçsüz kılar Korkuların üzerine gidip onunla yüzleşmek uygun olanı… İnsan bilmediği şeyden korkmalı gerek…

Bu sebeple yaşlanmak değil de yaşlanınca ele ayağa düşmekten, birilerine muhtaç yaşamaktan korkarım Yaşlılıkta ve gençlikte en korktuğum şey başkalarına muhtaç olmaktır Birinden yardım almaktan korkarım Her işimi kendim yapmak isterim bu felsefeye sahip insanların yaşlılıklarında bile böyle olduklarını bilirim

Korkularımı yendiğimi söyleyebilirim… Aklıma gelen kötü düşünceleri ötelere fırlatıp atmak rahatlatıyor insanı…

Onlar durmuyor yükleniyorlar üzerime doğru… Fiziksel görüntü, kırışıkları, beyaz saçı sorun yapar mıyım? Sanırım benim için sorun olmaz Zaten estetik ameliyatlar ve boyalarla bu psikoloji kırılabiliyor

Bu anlamda da yaşlılıktan korkmuyorum

Havva Gülbeyaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com