Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bak, dinle, diyor, martıları

Martıları Dinle Bak Ne Diyor

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Martıları Dinle Bak Ne Diyor

Martıları Dinle Bak Ne Diyor Öyküsü - Selma Polat - Martıları Dinle Bak Ne Diyor Hikayesi - Hikayeler
Bir şarkı öyle derinden etkiler ki insanı '' hiçbir şarkı bu kadar etkilemedi beni'' diye düşünürüz ``hiçbir şarkı hayatın anlamını böylesi güzel özetlemez, özetleyemez`` deriz

Şarkılarla kaç kere sırdaş olmuştur insan, nasılda bilirler en derininiz de sakladıklarınızı

Kulağım o efsunlu şarkıda, gözlerim küçük bir martıda iki mavinin kesiştiği noktada özgürlüğün tadını çıkarıyor her kanat çırpışında

Arkasından gelen martı ordusundan birkaç kanat önde gitmenin heyecanı var o küçücük martıda

Çocukken de yapardım bunu martıları birbirleriyle yarıştırırdımSaray burnunda, Adalarda, Emirgan da denizin keyfini çıkardığım her yerde

Çok şey değişti ömrümde, artık küçük bir çocuk değilim, rollerim, oyunlarım değişti çocukluğumdaki gibi değil hayat, çocukluğumdaki gibi değil İstanbul, çocukluğumdaki gibi değil martılar

Ne zaman İstanbul'la baş başa kalsam anlamlar yüklerim o kocaman omuzlarına Şehr-i İstanbul'umun,

Bu sefer kocaman bembeyaz bir zarf, Şehr-i İstanbul'um içinde yazdığım binlerce mektup ve hiç biri okunmamış ne çok şey yazılmıştı oysa, bize dair, sana dair

Dinlediğim şarkılar yeter yaralarımı kanatmaya, alemi yok mektupları açmanın

Gittin gideli,

Seni yazıyorum

Öylesine geçmiş ki zaman

Dil, usanmış

El, yorulmuş

Kağıt, kalem unutmuşta

Bir yürek unutmamış seni

Durduk yerde başımı belaya sokacak bu martılar, hüzünbaz mevsimlere salacaklar bu yaz ortasında

Biliyorum, ben gözümün yaşını akıtıp giderken, baş başa verip beni çekiştirecekler ardımdan

Velhasıl ben şarkıları dinlerken sen martıları dinle, dinle bak ne diyorlar

Selma Polat

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com