![]() |
Aşkın Fotoğrafı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın FotoğrafıAşkın Fotoğrafı Hikayesi - Can Dündar Aşkın Fotoğrafı - Aşkın Fotoğrafı Köşe Yazısı ![]() Fotoğraftaki oğlanın adı Tarçın ![]() ![]() ![]() Eşime yaş günü armağanımdı ![]() ![]() ![]() Yanındaki kızın adı Orhan ![]() ![]() ![]() O da bizim bahçede doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() Tarçın’la Orhan, “kedi-köpek gibi didişme” tabirini yalanlarcasına büyük bir dostlukla bağlandılar birbirlerine ![]() ![]() ![]() Bu saadet fotoğrafını –ki bence yılın fotoğrafıdır- sevgili Nazan Gezer çekti ![]() Tarçın biraz mütehakkim görünüyor; Orhan biraz ezik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizlere bir Sevgililer Günü hediyesi, “kedi-köpek gibi didişenler”e de ibret vesikası olsun istedim ![]() CEM ÖZER’E ÖVGÜ Eski eşi gülerken görmenin bahtiyarlığı “İnsanın hası, beraberken değil, ayrılırken belli olur” derler ![]() Bunun doğruluğuna Cem Özer’den bir kanıt geldi ![]() Biz erkekler egomuz fazla şişkin olduğundan, ayrılığı ağır mağlubiyet sayarız ![]() ![]() ![]() Terk eden kadınsa daha da fena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cem Özer bu maço eğilime ters bir tavır sergiledi ![]() Gazeteler, yeni ayrıldığı 6 yıllık eşinin genç bir sevgili bulduğunu yazdı ![]() ![]() ![]() “Çocuklu kadına yakıştı mı” sorusu hemen eski eşe soruldu ![]() ![]() ![]() “Geriye çekilip baktım; ortada benimle alakalı bir şey olmadığını gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu cümleleri kuramadığı için kaç erkek melankolik, alkolik, katil, mahkûm oldu kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() “Ya benimsin ya toprağın” şişinmesi, kaç mezarı, kaç koğuşu doldurdu ![]() Oysa biz, “Sevgi neydi” sorusuna Selvi Boylum’dan aklımıza kazınmış bir replikle “Sevgi emekti” karşılığını veregelmiş bir topluma dahiliz ![]() Sevdayı evvela fedakârlık diye biliriz ![]() Sevdiğine toz kondurmamak için suç üstlenmiş yiğitler, sevdiğinin tedavi masraflarını üstlenip ezilmesin diye gizlemiş zenginler, ayrıldığı gözdesinin mutluluğunu uzaktan izleyip sessizce gözyaşı dökenler neslindeniz ![]() Cem Özer’in sözlerinde bu kuşakta kaybolmuş o eski sevda adamlarının yüce gönüllülüğü vardı ![]() Ayrılıp dost kalabilmek zordur ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgililer Günü vesilesiyle “Darısı başınıza” derim ![]() Can Dündar |
![]() |
![]() |
|